האם סקציה נס ציונה בדרך לצירוף זר נוסף? בקבוצה מעוניינים לצרף את דייויד נוורה, קשר ניגרי שסיים את חוזהו באל אנסאר הלבנונית. נוורה (24, 1.78 מ') החליף שבע קבוצות מאז 2016 - סאפי המרוקאית, גולדן ארוז הדרום אפריקאית, איסט ריפה מבחריין, מוסטה המלזית, אל ארובה מעומאן, קדנציה נוספת במוסטה ואז, כאמור, אל אנסאר.
בהמשך היום ביצעה העולה החדשה חיזוק נוסף כששאלה את גיא בדש מהפועל תל אביב. הקשר בן ה-25 חתם במועדון לעונה אחת ויעבה את הסגל שלה. בדש כבש שבעה שערים ורשם 12 בישולים בכל המסגרות בעונה שעברה במדי בית"ר תל אביב/רמלה בליגה הלאומית.
מוקדם יותר הקיץ החתימה נס ציונה את אופיר מזרחי, יונתן לוי, רמאריק אטו, רז נחמיאס, סאביין לילאי ואילון ירושלמי. אופיר חמו, בן שמעוני, נאור סבג, אחמד שעבאן, עמית שמש, גיא אביב, קבה אנז'י, אדר אוואט, צליל נחמיה, עידו אקסברד ודניאל חבה עזבו.
עוד בנושא:
וכולם יעשו לנו כבוד: הפועל באר שבע פותחת עונה עם מטרות חדשות
הפועל רעננה: בעיות הוויזה של סאנדיי אקינבולה נמשכות, צפוי שלא להצטרף
במכבי חיפה מצפים ל-15 אלף צופים הערב, הבלם הספרדי סרג'יו סאנצ'ס מועמד
בבית"ר ירושלים בטוחים שמשה חוגג לא יעזוב, עלי מוחמד העריך את המלחמה עליו
מ.ס. אשדוד מכוונת לפלייאוף עליון: "ג'קי החליט להעלות הילוך"
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם