האם מאור בוזגלו סולל את דרכו בחזרה לבית"ר ירושלים? אמנם הצדדים כבר הודיעו על פרידה, אולם היום (שני) פרסם החלוץ פוסט סיכום עונה באינסטגרם בו הודה כי הוא לא פוסל את האפשרות לחזור לעונה נוספת בשורות הקבוצה מהבירה. "הכל פתוח והכל על השולחן, גם בבית"ר ירושלים", כתב הקשר בן ה-31 שרשם עונה אישית פושרת, אבל בלט במשחק האחרון של הקבוצה עם צמד מול אתלטיקו מדריד.
"זה לא שיר פרידה, זה בסך הכל סיכום עונה עמוסת אמוציות, רגעים אישיים טובים יותר וטובים פחות, רגעים קבוצתיים מאתגרים ולא תמיד פשוטים ואהבה אינסופית מהאוהדים. אומרים שסטטיסטיקה לא משקרת וב-25 הופעות בלבד (שווה ערך ל-16 משחקים) הצלחתי להיות מעורב בעשרה שערים. מצד אחד מספרים לא רעים יחסית לחזרה מפציעה לא פשוטה, מצד שני אפשר וצריך יותר", כתב.
"אני רוצה להגיד תודה גדולה לצוות של בית"ר ירושלים מלמעלה ועד למטה. לאוהדים שהרעיפו אהבה ולהנהלה שהביאה אותי. חשוב לי להאיר נקודה חשובה שמצליחה לבלבל הרבה אנשים - אני שחקן חופשי, על כל המשתמע מכך. הגעתי ככזה לבית"ר ועכשיו תמה לה עונה. כפי שאני רשאי לבקש או לסרב, כך המועדון רשאי לבקש או לסרב. זה לא שחלילה אני תחת חוזה, הכל פתוח והכל על השולחן, גם בבית"ר ירושלים. אני שמתרכז במשחק, אנצל את הזמן לנוח, להתחזק ולהשתפר עוד יותר ואתן למי שצריך לעשות את העבודה "השחורה"".
בבית"ר סיכמו את נושא בוזגלו: "ההצעה כבר לא על השולחן, אנחנו ממשיכים הלאה. רק בגלל הרמה החברית של הקשר בין חוגג לבוזגלו הוא קיבל חוזה לשנת השיקום שלו בלי לקחת אופציה, אף מועדון אחר לא היה עושה את זה. הלוואי בשבילו שימצא חוזה הרבה יותר גבוה מזה שהוצע לו".
עוד בנושא
אבא יעקב אישר: מאור בוזגלו עוזב את בית"ר כי "סירבה לתנאים"
בדרך החוצה מבית"ר: שמואל שיימן התבקש למצוא קבוצה חדשה
חוגג החליט: היציע המזרחי בטדי יהיה פתוח לחברי 'בית"ריסט' בלבד
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם