צ'יקו אופואדו הזמין אמש (רביעי) את שחקני מכבי תל אביב לארוחה על חשבונו כדי לסגור סופית את סיפור התמונה של עומר אצילי שפורסמה בחשבון האינסטגרם שלו. אף שכבר ברור כי אופואדו נפל קורבן לפריצת חשבונו על ידי האקר מחו"ל, הוא הרגיש צורך להתנצל פעם נוספת והזמין את כל השחקנים לארוחה במסעדה הקבועה של רבים מהם, 'מקום של בשר' בנווה צדק שבדרום תל אביב. מאחר שאותו האקר לא שיחרר את החשבון שלו, זנח הניגרי את חשבונו הישן ופתח אחד אחר.
במהלך הארוחה צפו שחקני מכבי תל אביב ברבע גמר הגביע בין מכבי פתח תקוה למכבי נתניה שעשויה להיות יריבתם בדרך לטרבל.
בתוך כך יחלו היום בקבוצה בהכנות למשחק בשבת מול מ. ס. אשדוד. השוער פרדראג ראיקוביץ' ישוב לשער ונראה כי גם שחר פיבן, אנריק סבוריט, דן גלזר, דור פרץ ועומר אצילי יפתחו. אלירן עטר וצ'יקו אופואדו צפויים לפתוח יחד בהתקפה. במכבי תל אביב רוצים להמשיך לשמור על רצף המשחקים ללא הפסד.
עוד בנושא
למרות 0:0 משמים עם בני סכנין: מכבי תל אביב עלתה לחצי גמר הגביע
איביץ' "מתכוון לדבר" עם יונתן כהן שהורחק, ייני מבטיח: "אין ירידת מתח"
הושלמה תמונת העולות לחצי הגמר: גם מכבי נתניה בפנים אחרי תיקו מול מכבי פתח תקוה
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון


