אלונה ברקת עומדת לעזוב את הכדורגל הישראלי: הבעלים של הפועל באר שבע קיבלה הצעה לשריון במקום השלישי ברשימת הימין החדש לכנסת, ותיאלץ לעזוב את תפקידה הנוכחי. ברקת הודיעה על כינוס מסיבת עיתונאים בשעה 13:00, ובה היא צפויה להודיע על כניסתה לפוליטיקה. הידיעה פורסמה הבוקר לראשונה ב"כלכליסט".
על פי תקנון ההתאחדות לכדורגל, במקרה של עזיבתה של ברקת היא תוכל להעביר את זכויות הניהול במועדון לבן משפחה ולהמשיך לעמוד בהתחייבויות הכספיות שלה נכון לרגע זה, כשקיימת אפשרות שזכויות הניהול יעברו לבעלה אלי או לבנה גיא.
ברקת הוזכרה בשנים האחרונות כמועמדת למספר מפלגות, וגיסה ניר ברקת נבחר השבוע למקום התשיעי ברשימת הליכוד לכנסת בפריימריס של המפלגה. על פי הסקרים לקראת הבחירות, שייערכו ב-9 באפריל, המקום השלישי ברשימת הימין החדש הוא ריאלי, והמשמעות היא שברקת צפויה להפוך בתוך כחודשיים לחברת כנסת.
עוד בנושא
באר שבע נלחמת על הפלייאוף העליון: "מי שלא מאמין, שיגיד"
מכבי תל אביב כבר מתווכחת: מי צריך להיות שחקן העונה?
סיכום חלון ההעברות של ינואר: כל ההחתמות והשיחרורים
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
ברקת בת ה-50 רכשה את הפועל באר שבע בקיץ 2007, והפכה לאישה הראשונה שמשמשת כבעלים של קבוצת כדורגל ישראלית. אחרי כמה שנים קשות, שכללו גם הודעת עזיבה במרץ 2010, ממנה חזרה כעבור מספר שבועות, הפכה ברקת את הקבוצה מבירת הנגב לחלק מחבורת הצמרת, וב-2016 אף הובילה אותה לזכייה באליפות ראשונה מאז 1976. בהמשך זכתה באר שבע בשתי אליפויות נוספות, אך השנה מדשדשת הקבוצה בשיפולי החלק התחתון של הטבלה ואיבדה סיכוי ריאלי לזכות באליפות נוספת.