לואיס בואה מורטה מתרגל לחיים בישראל וחושף: אברהם גרנט היה זה שהציע לי את התפקיד במכבי חיפה. בראיון שפורסם אמש (ראשון) באתר "גול" סיפר שחקן העבר בן ה-41 כיצד התגלגל להיות עוזרו של מרקו בלבול, ושפך אור על ההתנהלות של הירוקים מאחורי הקלעים.
"אברהם גרנט התקשר אליי. הוא סיפר לי על המשרה שהתפנתה ואמר לי שהמאמן שם מחפש עוזר", סיפר בואה מורטה, שעבד עם גרנט בווסטהאם ומאז נחשב למקורבו. "הוא שאל אם אהיה מוכן להצטרף ולדבר עם המאמן ועם שאר הצוות. אמרתי 'כן', לא היה לי מה להפסיד".
עוד בנושא
מכבי חיפה סיימה ב-0:0 מאכזב עם מכבי נתניה, בכורה לפלקושצ'נקו
עוואד מאוכזב, שחקני מכבי חיפה מבקרים: "איך הפך לחלוץ רביעי?"
מרקו בלבול: "אברהם גרנט מעורב בהחלטות במכבי חיפה? זה שטויות"
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
בואה מורטה סיפר ש"אני מסייע למאמן מרקו בלבול להטמיע את סגנון המשחק שלו. הוא מבקש ממני לבצע הרבה תרגילים של הסגנון שאנחנו רוצים לשחק בו. בשבוע הראשון עשיתי הרבה דברים - ניתוחים, עבודה פרטנית עם שחקנים, סקאוטינג. הייתה לי הרבה עבודה, אבל זה די מלהיב".
על החיים בישראל סיפר בואה מורטה: "החיים כאן די דומים לחיים בפורטוגל. בארבע השנים האחרונות אימנתי ועסקתי בסקאוטינג בפורטוגל, ואין הבדלים דרמטיים בישראל. השפה היא מחסום שצריך לעבור ואמנם כבר הספקתי ללמוד כמה מילים, אבל יהיה לי קשה מאוד להרכיב משפט שלם".
כמו כן, סיפר בואה מורטה שסגנון המשחק שלו שונה במקצת מזה של מרקו בלבול, אם כי "חייבים לוודא שאנחנו לא מעבירים מסר כפול. אסור שתהיה לי אג'נדה שונה מהמאמן, ואני חייב להיות קשוב להוראות שלו. בסופו של דבר לו יש את המילה האחרונה ואני צריך לזכור את זה.
