מכבי חיפה מנסה לעכל את העזיבה המפתיעה של אלי גוטמן וכעת במועדון מתרכזים במאמצים למצוא מאמן חדש. ביממה האחרונה נעשים ניסיונות ליזום פגישה בין יעקב שחר לבין שחקן העבר של מכבי חיפה ננאד פראליה. קשר העבר של הקבוצה נמצא בארץ עם קבוצת הנוער עד גיל 17 של קרואטיה שתשחק היום בצהריים בגמר טורניר החורף נגד ישראל. פראליה משמש כעוזר המאמן של הנבחרת הקרואטית וכזכור כבר התבטא לפני כחודש שיהיה שמח להיקרא לדגל ולאמן את חיפה.
כעת, בסביבת הקשר, וכן בסביבת המועדון הציעו לשחר את האופצייה ומנסים להביא לכך שהבעלים ייפגש עם פראליה עוד לפני שיעזוב את הארץ. שחר עצמו לא פוסל כמעט שום אופציה אך בשלב זה עוד לא דיבר עם מאמנים כשהוא מתכוון להינעל על מועמד אחד ולנסות לסגור איתו.
עוד בנושא
מה אני אני רק בן אדם: על עזיבת אלי גוטמן את מכבי חיפה
חיפה סימנה מועמדים להחלפת גוטמן, שחר מתעקש: העתיד ורוד
אלי גוטמן עזב את מכבי חיפה ופרש מאימון: "מבחינתי זו טרגדיה"
בואו לעקוב אחרי וואלה! ספורט גם באינסטגרם
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(3+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
מלבד הניסיונות בגזרת פראליה, גם מרקו בלבול, אריק בנדו ורוני לוי הוזכרו כמועמדים. שתי אופציות שעלו גם הן בקרב גורמים המקורבים לשחר הם סלובודן דראפיץ' מאמן מכבי נתניה וחיים סילבס מאמן עירוני קרית שמונה. אם שחר אכן יתעניין באחד מהשניים הוא יפנה ראשית לבעלים של אחת משתי הקבוצות ואם אלו יסכימו, רק אז יתנהל משא ומתן בעניינם.
הבעלים, כך מעידים בסביבתו, מעוניין למנות מאמן באופו מהיר כבר בימים הקרובים ולא להפוך את הדבר לסאגה ארוכה. שחר העיד שמנקודת מבטו הקבוצה, למרות ההפסד בדרבי, הייתה במומנטום טוב של אימונים בתקופה הקצרה של אלי גוטמן ואינו רוצה ששוב ייצאו השחקנים מהתלם. "הייתה שביעות רצון למרות ההפסד מהכיוון אליו הלכו השחקנים. כעת יענקלה ימהר לסגור מאמן חדש כדי שהשחקנים יישארו במסגרת ולא יתפזרו", אמרו במועדון.
בנוגע לרכש, הרי שכעת בחיפה מחכים למאמן החדש שיקבע את רשימת השחקנים בהם הוא מעוניין. צוות הסקאוטינג ממליץ מאוד על אלכסה ווקאנוביץ' והסיכויים הם שהמגעים איתו יימשכו בכל מקרה. בנוסף, בקבוצה רצו את קווין טאפוקו מהפועל חדרה וכעת יחכו למאמן החדש ואם זה ירצה אותו אז המגעים יימשכו.
בנוגע לגוטמן, הרי שהשחקנים נשארו בהלם מהודעתו. "ראו שזה כואב לו", אמר שחקן בקבוצה, "כולם הסתכלו אחד על השני לראות אם זו מתיחה בהתחלה. זה היה רגע קשה מאוד. כולנו בהלם". גוטמן וראשי המועדון שוחחו על מצבו הרפואי עוד לפני החתימה אך המאמן העריך שלא תהיה בעיה. אלא שלאחר שהתייעץ עם רופא כשלא חש בטוב ביומיים האחרונים, במשפחתו לחצו עליו לעזוב את התפקיד המלחיץ.