עמיר תורג'מן סיכם בבני סכנין וצפוי להתמנות למאמנה החדש של הקבוצה מחר (שני) בשעות הצהריים, אימון הבכורה ייערך ב-13:00. חלוץ העבר, שהדריך לפני כן את קבוצת הנוער של מכבי תל אביב, את בית"ר תל אביב רמלה מהליגה הלאומית ובעונה שעברה לחצי שנה גם את מ.ס. אשדוד מליגת העל, צפוי לחתום לאחר פגישה מוצלחת עם ראשי המועדון. 
עוד בנושא
מכבי חיפה: שלומי אזולאי ימשיך לשמש כקפטן, גוטמן מתחיל להנחיל שיטה חדשה
בית"ר ירושלים: אולנארה לדין משמעתי, קלינגר "מקבל גב לשינויים בינואר"
הפועל חדרה: גוסטבו קוסטנטינס צפוי לנחות להתרשמות
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
לפני כן, יו"ר בני סכנין מוחמד אבו יונס שוחח עם המאמן הזמני עודד קוטר וביקש ממנו להכין בינתיים את הקבוצה לקראת המשחק מול בני יהודה לאחר פגרת הנבחרות. בתחילה, בסכנין התלבטו האם למנותו למאמן הקבוע. "יש רצון לראות על הקווים מאמן מנוסה ואין אחד רציני כזה בשוק", אמר גורם בהנהלת הקבוצה, "רצינו מאוד למנות את רוני לוי, אבל הוא סירב ועכשיו יש לנו התלבטות קשה". לבסוף הוחלט כי קוטר, ששימש כעוזרו של בני בן זקן ועמד על הקווים בניצחון מול אשדוד, יישאר במערכת וישוב לעמדת עוזר המאמן. 
בקבוצה מאוכזבים מאוד מהפציעה של הקשר פיראס מוגרבי שצפוי להיעדר משני משחקים לפחות. מוחמד כליבאת שכבש את שער הניצחון במשחק נגד מ.ס אשדוד צפוי להחליפו בהרכב הפותח.



