האם יובל נעים יהיה המחליף של ניר קלינגר בהפועל חיפה? המאמן נפגש היום (ראשון) עם הבעלים של הפועל חיפה, יואב כץ, במלון בעיר. הצדדים העריכו את הפגישה כטובה מאוד, וההערכה במועדון היא כי נעים ימונה למאמן. החלטה בנושא צפויה להתקבל בימים הקרובים.
אמש שוחח כץ עם נעים והבהיר לו שמבחינתו הוא מועמד רציני מאוד לתפקיד מאמן הקבוצה. בין השניים נערכה שיחת טלפון ארוכה, בין היתר גם על נושאים מקצועיים. גורמים במועדון העידו שכץ סיפר לאנשים בסביבתו שנעים הוא המועמד המועדף עליו לרשת את ניר קלינגר שהתפטר. לעומת כץ, נציג הבעלים, אמיר הברפלד, מעדיף דווקא את עמיר תורג'מן ונראה שבימים הקרובים תתקבל החלטה סופית בעניין.
נעים מעוניין להביא איתו את עוזרו אלי לוי, אם אכן יגיע לאמן את הקבוצה. אגב, תורג'מן עצמו מעוניין בעוזרו ארז בלפר אם יקבל את התפקיד, אבל יואב כץ כבר הבהיר שמאיר בן מרגי בכל מקרה יישאר במערכת.
בן מרגי יעמוד על הקווים במשחק הערב (ראשון, 20:30, ספורט1) נגד מכבי תל אביב. לפי התרגול של המאמן הזמני, נראה שהפועל חיפה תעלה עם הרכב יחסית התקפי, שיכלול את גילי ורמוט, ראדו גנסארי, נס זמיר ואלי אלבז בחלק הקדמי.
עוד בנושא:
דעה: ניר קלינגר החזיר את הכבוד למאמנים הישראלים
הערב, 20:30, ספורט1: הפועל חיפה נגד מכבי תל אביב
לא רק הפועל חיפה: עמיר תורג'מן מועמד גם לבני סכנין
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(10.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
יתרון (6) 223
21:30

וירטוס בולוניה

מכבי תל אביב
(4.5+)
ממבחר סיבות בולוניה ערכה עד כה ארבעה משחקים ביתיים בלבד, אבל שימו לב שהיא ניצחה בכולם. מכבי תל אביב מאוד לא יציבה.


