אלירן עטר צפוי לשחק ביום חמישי בגומלין של מכבי תל אביב מול פיוניק ירבאן מארמניה במסגרת הסיבוב השלישי המוקדם של הליגה האירופית. עטר עבר במהלך הלילה בדיקת MRI ממנה לא עלה בצורה מדויקת מה הסיבה לכאבים בברכו. חלוץ מכבי תל אביב ימשיך להתאמן ולנסות להתגבר על הכאב בימים הקרובים ואם המצב לא יחמיר הוא ימשיך בצורה הזאת עד שהכאבים יחלפו או לחלופין משהו יחמיר וישתנה לרעה. כזכור, עטר סובל כבר מספר ימים מכאבים בברכו ולמרות זאת הוא מתאמן. אמש הוא נשלח על ידי הצוות הרפואי של מכבי תל אביב לבדיקת ה-MRI ובשלב הזה אין דיבורים במכבי תל אביב על ארתרוסקופיה.
במכבי תל אביב מרוצים מהעובדה כי יפגשו כבר בשבוע הבא את הפועל תל אביב לדרבי במסגרת חצי גמר גביע הטוטו. מהעבר לעניין שבחזרת הדרבי אומרים במכבי תל אביב כי זו תהיה הזדמנות טובה לבחון את כוחה של הקבוצה לקראת פתיחת הליגה מול יריבה טובה. הצהובים מעריכים כי הפועל תל אביב תהיה קבוצה טובה בעונה הקרובה ותיאבק על מקומה בפלייאוף העליון.
עוד בנושא
סוכמה עקרונית מכירת בית"ר ירושלים מאלי טביב למשה חוגג
קלאוס סירב לפיצוי. מכבי חיפה: עזוב, או שכרטיסך יוקפא בשבוע הבא
זעזוע בהפועל חיפה? סויסטדט, אלבז ושוקרני עשויים להישאר בארץ
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(8+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן