מאמן מכבי תל אביב ולדאן איביץ' זיהה את העייפות שנחתה על שחקניו אחרי אינטנסיביות הטיסות והמעברים בין ישראל לאירופה בשל מוקדמות הליגה האירופית והחליט לאפשר להם עוד יום מנוחה אחרי החזרה מארמניה שלשום בלילה. השחקנים שנחו אתמול (חמישי), לא יתאמנו גם היום וישובו מחר בערב לקרית שלום כדי להתחיל בהכנות לקראת משחק הגומלין מול פיוניק ירבאן ביום חמישי באיצטדיון בנתניה. במכבי תל אביב מקווים ליותר קהל ביחס למה שהיה מול פרנצוורוש ורדניצ'קי.
"מקווים ל-10,000 צופים שידחפו את הקבוצה לשלב הפלייאוף", אמר גורם במועדון. "הכרטיסים נמכרים ב-50 שקל ואנחנו צריכים את הקהל איתנו כדי לא להיתקל בבעיה". במכבי תל אביב בטוחים כי הקבוצה יותר טובה מפיוניק ירבאן ואחרי התיקו המאופס בארמניה, ההערכה היא שהצהובים יעברו. "היה משחק בתנאים לא קלים. מעבר לעייפות המצטברת ולעובדה שכמעט לא נחנו אחרי המשחק בסרביה, זה היה משחק במגרש לא טוב בגובה של אלף מטר. היו רוחות חזקות והכי חשוב שלא ספגנו. המשחק שלנו לא היה איכותי בכלל, אבל תיקו חוץ הוא תמיד טוב לקראת הגומלין בארץ", אמרו בקבוצה.
מאמן פיוניק: "אם נהיה יעילים בהתקפה בישראל - הכול יהיה בסדר"
גורם במכבי תל אביב: "ביכולת כזו לא נעפיל לליגה האירופית ולא נזכה באליפות"
במועדון קיימת התלבטות באשר לעמדת השוער השני. לכולם ברור כי אם פרדראג ראיקוביץ' יימכר, מכבי תל אביב תצרף שוער זר אחר. באשר לעמדת השוער השני, מתלבט המאמן ולדאן איביץ' בין השוערים הקיימים חביב אוחיון ודניאל טננבאום שאמור לשוב לפעילות מפציעה לבין צירוף שוער שני מנוסה יותר מהליגה דוגמת אוהד לויטה. אוחיון מציג יכולת טובה באימונים וטננבאום היה רוב העונה שעברה השוער על הספסל, כך שיש למכבי תל אביב על מי לסמוך כשוער שני ובכל זאת, איביץ' עדיין מתלבט מה לעשות.
אבי ריקן שנעדר כמעט שבועיים מפעילות מלאה כבר מרגיש יותר טוב אחרי הדלקת שחטף בבטנו, אבל עדיין ספק אם הוא ישותף מול ירבאן. באשר לאכזבה של איתי שכטר מכך שלא היה בסגל, אמר גורם במועדון: "זה היה ברור שהתחרות תהיה מאוד גדולה. כרגע יש את קיארטנסון שטרם עזב וביחד עם שוינפלד ואופואדו יש לשכטר תחרות גדולה אבל הוא עוד ישחק הרבה. איתי לא בא למכבי תל אביב לחודש. הוא יודע שזה המקום הכי טוב עבורו והוא עוד יתרום הרבה לקבוצה".
דור פרץ שנעדר מהמשחק בארמניה בשל פגיעה בכתפו, אמור לחזור לסגל למשחק הקרוב.
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".


