דיווחים בניגריה טוענים היום (חמישי) שמכבי נתניה היא בין המועמדות להחתים את חלוץ הפלא של ונטספילס הלטבית, אדלקה אקיניימי הניגרי. החלוץ המוכשר (19) כבש העונה 13 שערים ב-17 משחקי ליגה והוסיף שבעה נוספים בליגה האירופית. על פי הדיווח, אקיניימי נמצא כרגע במאבק עם הקבוצה הלטבית עקב רצונו להשתחרר מהקבוצה. נכתב כי אקיניימי מחזיק בסעיף שחרור של כ-300 אלף יורו, בעוד שקבוצתו דורשת 1.5 מיליון יורו. יחד עם נתניה, גם טרבזונספור, בורדו, יאנז בויז, ברונדבי הדנית וסטארט הנורבגית הוזכרו כמועמדות להחתימו.
16 ימים לפתיחת הליגה מכבי נתניה הודיעה היום כי היא שברה את שיא מכירות המנויים לעונה. "בעונה הקודמת - העונה הראשונה בליגת העל רכשו 3,150 אוהדים ואוהדות מנוי למשחקי הקבוצה באצטדיון נתניה. עבור קהל שלא היה מורגל ברכישת מנויים, ומועדון שהכנסותיו התבססו על רכישת כרטיסים ביום המשחק, היה זה שינוי מהותי: גם בהיבט הצרכני, וגם בהבעת האמון לקבוצה", נכתב בהודעת המועדון.
עוד בנושא:
ערוץ הטלגרם של וואלה! ספורט
מכבי נתניה והפועל חדרה במגעים להעברת דיא לבאבידי
מכבי נתניה תשדרג את חוזהו של דיא סבע אם יוותר על יציאה לאירופה
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
"המגמה נמשכת ביתר שאת לקראת עונת 2018-19. בעונה החולפת נכחו 100,324 צופים במשחקי מכבי נתניה ביהלום. בממוצע 5,573 צופים למשחק, כשהמספרים צמחו משמעותית במשחקים מול קבוצות גדולות (בעיקר מכבי חיפה ובית"ר ירושלים), עד לסולד-אאוט של 12,500 צופים במשחק הביתי מול הפועל חיפה, עם כ-10,000 יהלומים ביציעים".
"לאור הצפי להמשך הרחבת נפח הקהל, יתבצע בעונה הקרובה מעבר של הקהל הנתיינתי ליציע המזרחי ביהלום - גדול יותר, ומאפשר יותר מקום לגוש המעודד. ב"ליגת האוהדים" בחרו הקיץ אוהדי היריבות במכבי נתניה כ"קהל הכי טוב בישראל". בחודשי הקיץ הפעילה מכבי נתניה קמפיינים ויראליים לעידוד רכישת מנויים, בהם סרטון "באים למנויים", בו הפתיעו שחקני הקבוצה ילדים- אוהדים בביתם". נכון להבוקר, נמכרו 3,240 מנויים למשחקי הקבוצה לעונת 2018-19. לאור הרגלי הקנייה של הקהל הנתנייתי, במועדון צופים להגיע לכ-4,000 מנויים עם תחילת המשחקים.