קשר מכבי תל אביב דור פרץ לא יוכל ליטול חלק הערב (שלישי, 19:00, ספורט 1) במשחק של מכבי תל אביב בארמניה מול פיוניק ירבאן. הקשר סובל מחבלה בכתפו והצוות המקצועי החליט לא לקחת סיכון איתו ולא לשתף אותו במשחק. פרץ נפגע בכתפו במהלך המשחק האחרון של הקבוצה מול רדניצ'קי ניש, אבל ניסה להתאושש ובכל זאת לקח חלק באימונים האחרונים.
אמש בסיום האימון המסכם בארמניה הוחלט לא לקחת סיכון איתו ולא להחמיר את מצבו, ובכך לאפשר לו מנוחה כדי להכשיר אותו לגומלין בעוד תשעה ימים בנתניה. את מקומו של פרץ אמור למלא דן גלזר, אבל ייתכן שהמאמן ולאדן איביץ' גם לוקח בחשבון גם את שרן ייני לתפקיד הקשר האחורי.
עוד בנושא
19:00, ישיר בספורט 1: מכבי תל אביב מתארחת אצל פיוניק ירבאן
אם תעבור את פיוניק: מכבי תל אביב תפגוש את רייקה או סרפסבורג
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו


