ג'ורדי קרויף בדרך ליעד חדש. ההולנדי צפוי להתמנות לג'נרל מנג'ר של צ'ונגצ'ינג ליפאן מתחתית הליגה הסינית, כך נודע לוואלה! ספורט. מאמן מכבי תל אביב לשעבר עזב את ליגת העל אחרי שש שנים מוצלחות במכבי תל אביב, והלילה (בין שבת לראשון) הוא פרסם בחשבון האינסטגרם שלו שהוא בדרך לתפקיד חדש.
עוד בנושא
חוכמת הבדיעבד: ג'ורדי קרויף היה צריך לעזוב כדי שיבינו את חשיבותו
ג'ורדי קרויף נפתח: "בכיתי כשאמרתי לחואן פאבלו שהוא עוזב"
חואן טוריחו בראיון: "את האליפות הזו הפסדנו בגלל אגו"
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
כעת מתברר כאמור שהוא סיכם עקרונית בקבוצה שממוקמת במקום ה-14 בסופר ליג של סין (שבה 16 קבוצות). ג'ורדי יהיה הג'נרל מנג'ר של הקבוצה, ממנה פוטר לאחרונה פאולו בנטו (לשעבר מאמן נבחרת פורטוגל).
קרויף הוזכר כמועמד למספר תפקידים בתקופה האחרונה, ביניהם גם תפקיד בהנהלת ברצלונה, אבל האלופה הספרדית בחרה בסופו של דבר שלא למנות את ההולנדי, שאביו הוא אחד מסמלי המועדון הקטלאני. כעת ג'ורדי ישוב להיות "קרוב" לערן זהבי, כוכב גוואנגז'ו ר"פ, להם מערכת יחסים קרובה. קבוצתו של קרויף תשחק מול הקבוצה של זהבי ב-23 בספטמבר.