מכבי נתניה השלימה עקרונית בסוף השבוע את מכירתו של דיא סבע לרובין קאזאן הרוסית. למרות זאת, השחקן עדיין מתלבט אם לחתום בקבוצה. נתניה וקאזאן כבר סגרו על סכום של 2 מיליון יורו בקירוב ויש גם סיכום על כך שהסכום יועבר בשלוש פעימות ואם קאזאן לא תעמוד בתשלום מסוים, כרטיסו של סבע יחזור אוטומטית לנתניה.
אלא שכעת סבע עצמו מתלבט אחרי ששמע כי לקאזאן היו בעבר כל מיני בעיות עם שחקנים שלא קיבלו את כספם בזמן. סבע אמור להשתכר בקאזאן 600 אלף יורו לעונה בחוזה לשלוש עונות, אך הוא כאמור עדיין שוקל את ההצעה ואמור לקבל החלטה היום. בנתניה רוצים לסיים את העסקה, אבל אם סבע יחליט לרדת מקאזאן, לא יתנגדו במועדון לכך שהוא ימשיך בקבוצה על פי החוזה שיש לו לשנתיים הקרובות.
עוד בנושא:
ערוץ הטלגרם של וואלה! ספורט
יעבור לרוסיה? רובין קאזאן מציעה מעל מיליון יורו על דיא סבע
מכבי נתניה ניצחה 1:2 את דיושג'ר, עירוני קרית שמונה הפסידה 1:0 לניטרה
יתרון (3) 43
18:00

בי.סי דובאי

פאריס באסקטבול
(4.5+)
דובאי בעונה סולידית מבחינתה ולפני ההפסד לפאו במחזור האחרון, היא הייתה עם 4 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. פאריס עם 5 הפסדי יורוליג מ-6 האחרונים שלה ונראה שקבוצות למדו אותה ואת סגנון המשחק שלה, היא מתקשה מאוד לייצר איכות. דובאי, בבית, אמורה לעשות את זה מעל לליין
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 278
22:00

מנצ'סטר סיטי

באייר לברקוזן
שתי קבוצות שמשחקות בקצב גבוה ומדברות בעיקר התקפה. סיטי תהיה הדומיננטית כאן, וקשה מאוד לראות את המשחק הזה מסתיים עם פחות מארבעה שערים


