קשרה של הפועל באר שבע מרואן קבהא ייעדר מהמשחק מחר (שלישי, 20:00) נגד פלורה טאלין במסגרת מוקדמות ליגת האלופות. קבהא ספג מכה במשחק הקודם בו טיילה האלופה עם 1:4 ומאז לא מצליח לחזור לאימונים, כשבמועדון מקווים מאוד שלא מדובר בפציעה רצינית.
בכל מקרה, קבהא לא ישותף במשחק מחר וינסה לחזור לאימונים מלאים לאחר מכן. אגב, בסלובניה ממשיכים לטעון שהקשר על הכוונת של מיינץ מהליגה הראשונה בגרמניה. בבאר שבע לא קיבלו שום פנייה שכזו אך לפי עיתונאים במאריבור סוכנו של השחקן זכה לגישושים מהגרמנים. עם זאת, גם אותם עיתונאים מעריכים שהסיכויים שעסקה כזו תצא לפועל אינם גבוהים.
עוד בנושא:
הפועל באר שבע הודיעה במפתיע: עדן בן בסט סיכם לשלוש שנים
מוחמד גדיר ביקש לעזוב, הפועל באר שבע דורשת דמי העברה תמורתו
הדרישה של אנתוני וואקמה: בונוס כמו בעונה שעברה ופתרון לבעיית מיסוי
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(2+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(3+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
יתרון (4) 322
20:55

הפועל ירושלים

אליצור נתניה
(15+)
הפועל ירושלים מגיעה אחרי שני הפסדים לא נעימים להרצליה ובאר שבע בחוץ. נתניה לא מספיק טובה, פשוט כך. אין לירושלים את הפריבילגיה לזלזל במשחק הזה במצבה הנוכחי, והיא תביס את האורחת החלשה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
מי שכן צפוי לקחת חלק במשחק מחר הוא הזר הצרפתי החדש ז'וליאן סטו, כאשר במועדון מייעדים לו את תפקיד הקשר האחורי, או בלם במערך של חמישה שחקני הגנה. בעניין השחקנים אשר מיועדים לעזוב, הרי שאטרומיטיס היוונית בדקה עם נציגיו לגבי האפשרות לצרף אליה את תומאש פקהארט, אלא שהשכר הגבוה של החלוץ מרתיעה את הקבוצה בשלב זה. בכל מקרה, פקהארט מיועד לעזוב אך רק אם ימצא קבוצה שתישא בשכרו לשנתיים הקרובות, שמוערך בכמיליון יורו לכל התקופה.
אם הצ'כי לא ימצא קבוצה כזו הוא ידרוש את מלוא שכרו כדי לעזוב, דבר לו באר שבע תתנגד. לפי גורמים בניגריה, נציגיו של הקשר יגבירו מאמצים למצוא קבוצה שתסכים לשלם דמי העברה גבוהים, כשבבאר שבע שלחו מסר שאם יתקבל הסכום המתאים הם לא יעמדו בדרכו. עדן בן בסט צפוי להצטרף לאימונים ביום רביעי ובקבוצה ירשמו אותו לאירופה לקראת המשחק מול זאגרב.


