בבית"ר ירושלים החליטו לקצץ את מצבת כח האדם במנהלה ובצוות המקצועי כאשר לשבוע הבא הוזמנו לשיחה המאמן המנטאלי יגאל הלל, מנהל הקבוצה אלי מנצור וכמו כן חנן קהלו, שמטפל בעניינים לוגיסטיים וצמוד לאלי טביב עוד מימיו בהפועל כפר סבא. לפחות שניים מבין השלושה צפויים לסיים דרכם במועדון כאשר בשלב זה הסקאוט ניר אפרתי ישמש גם כמנהל הקבוצה.
גורם במועדון אמר על ההתנהלות: "מה שקורה מסוף העונה זאת פשיטת רגל של המותג בית"ר ירושלים. מקצצים בכל מקום. גם כך היה כאן כח אדם מצומצם אז עכשיו בכלל לא יהיו אנשים. גם התקציבים לצוות מקצועי כמו עוזר מאמן ומאמן שוערים הם מאוד נמוכים. בית"ר אמורה להיות מותג ומועדון גדול ובמקום זה היא רק הולכת והופכת לסתם קבוצה בלי שום כיוון. עצוב לראות את ההשקעה והשדרה הניהולית-מקצועית שבונים במועדונים כמו כמו מכבי חיפה, מכבי תל אביב ובאר שבע כדי להבין איך המועדון הזה מידרדר לגמרי בקיץ הנוכחי".
עוד בנושא
בבית"ר ירושלים מרוצים מההחתמה של לוזון: "סוף סוף תהיה משמעות לאימונים"
ולדימיר איביץ' הוא מאמנה החדש של מכבי תל אביב, יוצג היום במסע"ת
בתום שלוש שעות: הסתיימה הפגישה של וילי רוטנשטיינר בהתאחדות
המאמן גיא לוזון ממשיך לראות שחקנים פוטנציאליים במחירים זולים. בשלב הזה, ללא שיחרור של שחקנים מהקבוצה המאמן לא יוכל להחתים אף שחקן בעל שיעור קומה, אפילו לא כאלה בעלי שכר של כ 120-150 אלף דולר לעונה. בבית"ר עשויים לבקש ממכבי תל אביב להשאיל שחקן או שניים ממנה כאשר השמות החמים הם של הקשר שגיב יחזקאל והמגן השמאלי מקס גרצ'קין, ששיחק בעונה האחרונה ברמת השרון. למעשה, כל מושאל שמכבי תל אביב תסכים להעביר לבית"ר ובמחיר זול במועדון עשויים לקלוט אותו.
בית"ר תממש את האופציה על מרסל הייסטר ובשלב זה תהיה עם שישה זרים חתומים (מרסל הייסטר, אנטואן קונטה, קרלוס קוויאר, אריק סאבו, ז'אורז'יניו, יאקוב סילבסטר). למועדון ישנה אופציה על קלאודמיר עד ה-15 לחודש וההחלטה הסופית לגביו תתקבל בשבועיים הקרובים. במידה וז'אורז'יניו יעבור להפועל תל אביב או שתימצא קבוצה שתרכוש את אריק סאבו או אנטואן קונטה, יתפנה מקום לזר והברזילאי עשוי להישאר במועדון. בן רייכרט הוצע למועדון אך בשלב זה בבית"ר לא מעוניינים בקשר. האופציה על מיקי סירושטיין צפויה גם היא להיות ממומשת.
בבית"ר יקבלו החלטות סופיות בנוגע לרכש רק כאשר אלי טביב יקבל החלטה בנוגע להשקעתו בקבוצה בעונה זאת. טביב מעורב בכל השיחות והמגעים עם שחקני רכש ועל אף שהודיע כי הוא זז הצידה, הוא צפוי להמשיך ולהיות מעורב גם בעונה הנוכחית.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
בנושא אחר, חנן אזולאי שאימן בעבר את הקבוצה מונה למנהל המקצועי של מחלקת הנוער במקומו של גילי לבנדה, שעוזב את המועדון. "חנן הוא איש בעל רקורד מוכח בתחום פיתוח שחקנים בגילאים השונים לרבות נבחרות ישראל הצעירות", נכתב בהודעה של הקבוצה מהבירה, "אזולאי כבר הוביל את המחלקה בעבר ותחת ידיו עברו והצליחו להתפתח מהמוכשרים שבשחקני המחלקה בשנים האחרונות. בין היתר אימן את הקבוצה הבוגרת שתי קדנציות".
לאחר המינוי אמר אזולאי לאתר הרשמי: "בית"ר ירושלים זה בית עבורי. תמיד כשנקראתי לסמל התייצבתי בשמחה ובגאווה. ההכשרה שלי היא לגדל ולפתח שחקנים בתוך מחלקת הנוער לרבות הבוגרת, ואשמח להמשיך את הדרך בה עברתי בעבר במועדון. אני רוצה להודות לאלי אוחנה על האמון במינוי שלי לתפקיד".
(עדכון ראשון: 6:37)