מכבי תל אביב מעוניינת בעידן ורד, אבל לא יכולה להגיש הצעה כספית לבית"ר ירושלים בשל מגבלות הפייר פליי שהושתו עליה. אחרי צירופו של איתי שכטר, במכבי תל אביב רוצים לצרף גם את ורד וגם הקשר מאוד רוצה לחבור אל חברו הקרוב שכטר ולנחות יחד איתו בקרית שלום, אך כאמור הצעה כספית לאלי טביב לא באה בחשבון בשלב הזה בשל ההסדר הצפוי להיחתם מול אופ"א בנוגע לחקירת הפייר פליי.
בסביבת מכבי תל אביב העריכו הבוקר (שישי) כי רק לאחר מכירת וידאר קיארטנסון ופרדראג ראיקוביץ', יוכלו במכבי תל אביב לנסות לרכוש שחקנים, אבל אז יתכן שורד כבר יהיה בקבוצה אחרת. אופציה אחרת, שקיימת מבחינת הצהובים, מדברת על חילופי שחקנים בהשאלה. למכבי תל אביב יש קבוצת שחקנים שחוזרת מהשאלה ובית"ר ירושלים זקוקה לשחקנים עם שכר נמוך בהשוואה לורד ולכן מכאן עשויה לצמוח בסופו של דבר עסקה.
עוד בנושא
איתי שכטר חתם לשתי עונות במכבי תל אביב, ירוויח כ-380 אלף דולר לעונה
וידאר קיארטנסון הפתיע את אוהדי מכבי תל אביב: "נתראה בעונה הבאה"
המחושל: היכרות עם ולאדן איביץ', המאמן שמיועד לרשת את ג'ורדי קרויף
בכל הקשור למאור קנדיל מבני יהודה, הצהובים לא יכולים כאמור להגיש הצעה לרכוש את המגן הימני וגורם במכבי תל אביב הדגיש כי במקרה הזה הלחץ פחות גדול שכן לאלי דסה יש חוזה לעונה נוספת וכמחליפו קיים שרן ייני שחזר בשלהי העונה האחרונה ושיחק כסוג של מגן ימני כאשר דסה יותר על הקו מקדימה.
במכבי תל אביב לא הופתעו מהציטוט של קיארטנסון בחשבון האינסטגרם שלו בו כתב לאוהדי הקבוצה: "נתראה בעונה הבאה". קיארטנסון רוצה מאוד לעזוב והוא לא שינה את דעתו. האמירה הזו נועדה, על פי גורם הקרוב לקבוצה, להלחיץ את מכבי תל אביב ולהבהיר לה כי אם היא תתעקש למכור את החלוץ בסכומים שבין 5 ל-8 מיליון יורו, הוא יחזור חזרה לישראל וימשיך ליהנות מחוזה של מיליון יורו נטו בו הוא מחזיק לעונה הבאה. קיארטנסון העריך בפני מקורביו כי מכבי תל אביב תוכל למכור אותו בסכום של 3 מיליון יורו בקירוב וכי אם היא תתעקש ליותר, היא עשויה להיתקע איתו.
בכל מה שקשור לפרדראג ראיקוביץ', העדיפות כרגע היא לצרף שוער זר במקומו אבל לא נפסלות גם אופציות אריאל הרוש ואופיר מרציאנו.
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
