רגיל (1) 284
21:45

אטאלנטה

אינטר
אטאלנטה מגיעה למשחק לאחר רצף של שני ניצחונות, מול קבוצות מהחלק התחתון של הטבלה. אינטר נמצאת בכושר מצוין עם 6 ניצחונות מתוך 7 המשחקים האחרונים שלה בליגה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (2) 211
21:45

רומא

גנואה
התוצאה המועדפת על רומא העונה היא 0:1 כשזו התוצאה שהסתיימה ב10 מ16 המשחקים שלה העונה, לזכותה או לחובתה. גם הערב אפשר לצפות למשחק דל בשערים
רגיל (2) 263
21:45

לסטר

דרבי קאונטי
לסטר תארח את דרבי למשחק מסקרן כאשר נקודה מפרידה בין שתי הקבוצות בטבלה. לסטר מגיעה למשחק לאחר רצף מאכזב של שני הפסדים בעוד דרבי ללא הפסד בארבעת משחקיה האחרונים. להערכתי דרבי תצליח לשמור על הרצף ובמקביל לסטר תעצור את רצף ההפסדים, נראה כי תיקו הוא תוצאה שתשקף היטב את מאזן הכוחות בין השתיים
לוקאס דיאס, חלוץ ברזילאי בן 21 ששיחק העונה בליגה הצ'כית, סיכם היום (שלישי) בשורות עירוני קרית שמונה על חוזה לעונה אחת עם אופציה לשלוש נוספות, זאת לאחר שהושג סיכום על השאלתו עם קבוצתו הצ'כית בוהמיינס (לקרית שמונה קיימת אופציה לרכישת השחקן בהמשך).
דיאס, שעבר בארץ בדיקות רפואיות לפני שהחל להיבחן, אמר לאתר הרשמי של המועדון: "שמח מאוד לחתום במועדון כמו קרית שמונה. אני יודע שהמועדון הזה זכה בכל תואר אפשרי בליגת העל בישראל ומקווה לעזור לו לחזור למקומות הגבוהים האלה כמה שיותר מהר".
החלוץ שהגיע בשבוע שעבר למבחנים בקבוצה הותיר רושם חיובי על חיים סילבס ואנשי המועדון ויהיה הזר השני שחותם במועדון בחלון ההעברות הנוכחי, לאחר וטובגו לוי גרסיה שסיכם בשבוע שעבר. אמש הודיעה הקבוצה על החתמתו של השוער בן ה-29 גד עמוס.
עוד בנושא:
עירוני קרית שמונה: גד עמוס חתם לעונה עם אופציה לשלוש שנים נוספות
עירוני קרית שמונה סיכמה עם שחקן נבחרת טרינידד וטובגו לוי גרסיה
עירוני קרית שמונה: ראדיבוייביץ' צפוי להישאר. בית"ר עוקבת אחרי גוזלן


