רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
בני משפחתו של צ'סוואה נסופוואה המנוח, אשתו ברנדה ובנו רונלד, נחתו הלילה (בין רביעי לחמישי) בישראל לקראת הטקס שייערך לזכרו באצטדיון טרנר במוצ"ש לפני משחקה של הפועל באר שבע מול מכבי תל אביב. החלוץ הזמבי היה בן 28 כשהתמוטט ומת על כר הדשא באצטדיון וסרמיל במהלך משחק אימון של הפועל באר שבע מול מכבי באר שבע ב-29 באוגוסט 2007, ולפני המשחק שבסיומו מקווים בבירת הנגב לחגוג אליפות שלישית ברציפות, הם יכבדו אותו ואת משפחתו בטקס מרגש.
מי שעומדים מאחורי הגעתה לארץ של משפחת נסופוואה הם אנשי עמותת וסרמיליה של אוהדיה הפועל באר שבע, שמסרה: "אוהדים שלא זוכרים את עברם, ההווה שלהם דל ועתידם לוט בערפל. אנחנו לא שוכחים את העבר, ולא את מספר 6 האחרון שלבש אדום. הבטחנו לזכור ולהנציח את צ'ס שנכנס ללב של כולם וניתן כבוד למשפחה שלו".
עוד בנושא
גם המושאלים יחגגו: וובה בראון ואמיר חלאיילה יוזמנו למשחק האליפות
מנהלת הליגה אישרה: צלחת האליפות תגיע לטרנר בשבת למקרה של זכייה
מחווה האליפות האולטימטיבית: אליניב ברדה יחזור למשחק אחד עוד העונה?


