בית"ר ירושלים מנסה להתאושש היום (שלישי) מהתבוסה 4:1 למכבי נתניה, שהותירה אותה במרחק של חמש נקודות מהפועל באר שבע שבמקום הראשון, ימים ספורים לפני משחק העונה בין שתי מוליכות הטבלה שייערך בטדי במוצאי שבת. האכזבה בקבוצה מהבירה היא גדולה, בעיקר לנוכח העובדה שאם הייתה מנצחת, היא הייתה תלויה בעצמה - וניצחונות עד לסיום העונה היו מעניקים לה את האליפות.
"זה לא נעים לאף אחד ההפסד אתמול, אך אתם צריכים להרים את הראש", אמר מחזיק זכויות הניהול בקבוצה, אלי אוחנה, באסיפה שערך בשעות הצהריים. "אנחנו עושים עונה מצוינת, נאבקים על כל התארים ונמשיך להיאבק. צריך לשכוח מהמשחק אתמול, תרימו את הראש ותתכוננו למפגש נגד באר שבע בשבת. אנחנו יכולים וצריכים לנצח, במיוחד בבית עם הקהל שלנו".
כבר בסיום המשחק אמרו שחקנים בבית"ר: "נרים את הראש ונבוא מפוקסים לבאר שבע ולגמר גביע, יש לנו שבוע של מלחמה על החיים, חייבים להביא תואר למועדון. אנחנו עושים עונה מדהימה ונדע להתאושש גם מזה".
עוד בנושא
התבוסה שמחמיאה לעונה של בית"ר ירושלים: הסיבות להתפרקות מול נתניה
בית"ר ירושלים: "היה ברור שנקבל בראש על הירידה ביכולת"
בהפועל באר שבע מתכוננים: "ניצחון בטדי ונוכל לברך על אליפות"
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
