ג'ורדי קרויף יחליט בתקופה הקרובה האם הוא מעדיף לחזור ולשמש כמנהל מקצועי או לתת לעצמו צ'אנס נוסף כמאמן. הנטייה של קרויף היא לבחור במשרה הקודמת, אך ייתכן כי בסופו של דבר יעדיף גם תפקיד פחות מוביל אם אכן תהיה זו שוב ברצלונה שתניח בפניו הצעה לשמש בתפקיד שאינו מרכזי. 
עוד בנושא:
גולדהאר הודיע כי קרויף יעזוב בתום העונה
אלונה ברקת: "למדנו הרבה מקרויף", ערן זהבי: "הפסד לכדורגל הישראלי"
כך נראה עידן ג'ורדי קרויף במכבי תל אביב
דיווח: לקרויף יש הצעות מאנגליה וגרמניה
כך או אחרת, במקביל למכבי תל אביב שתרגיש כעת חופשייה לחפש מנהל מקצועי ומאמן, כך גם קרויף ירגיש נוח לדון בהצעות שיגיעו אליו דרך נציגיו והסוכנים עימם הוא עובד. מיד אחרי הדברים שנשאו קרויף ומיטש גולדהאר במסיבת העיתונאים בקרית שלום, הם נכנסו למתחם חדרי ההלבשה של השחקנים. קרויף נכנס ראשון. גולדהאר עוד התעכב קצת עם העיתונאים וסיפר כי הוא בסך הכול מסופק מהעבודה של פטריק ואן ליוון במחלקת הנוער, אך הוסיף שהוא אינו מכיר אותו מספיק טוב. 
לאחר כמה דקות עזב גולדהאר את קרית שלום וגורמים סביב המועדון אמרו מאוחר יותר: "התחושה היא שוויתרנו על העונה הזו כדי לנסות ולבנות משהו טוב יותר לעונה הבאה. אולי הזמן יעשה את שלו וזה שיש עכשיו זמן להכנה, יוביל לעונה טובה יותר בעונה הבאה". 
במכבי תל אביב ישאפו כעת למינוי מנהל מקצועי כדי שהוא ימנה את המאמן ממש כפי שהיה הסדר אצל קרויף לפני שש שנים. קרלוס גרסיה שהגיע כעוזר, עשוי להישאר במועדון אלא אם קרויף ממש ירצה אותו לצידו בעתיד.
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
- פלייאוף עליון- קבוצה - משחקים - נצחונות - תיקו - הפסדים - שערים - נקודות - 1 הפועל באר שבע- 36 - 24 - 8 - 4 - 27-70 - 80 - 2 מכבי תל אביב- 36 - 21 - 8 - 7 - 33-60 - 71 - 3 בית"ר ירושלים- 36 - 20 - 8 - 8 - 51-75 - 68 - 4 הפועל חיפה- 36 - 17 - 11 - 8 - 39-48 - 62 - 5 מכבי נתניה- 36 - 16 - 10 - 10 - 54-59 - 58 - 6 בני יהודה תל-אביב- 36 - 13 - 10 - 13 - 41-47 - 49 



