ג'ורדי קרויף יחליט בתקופה הקרובה האם הוא מעדיף לחזור ולשמש כמנהל מקצועי או לתת לעצמו צ'אנס נוסף כמאמן. הנטייה של קרויף היא לבחור במשרה הקודמת, אך ייתכן כי בסופו של דבר יעדיף גם תפקיד פחות מוביל אם אכן תהיה זו שוב ברצלונה שתניח בפניו הצעה לשמש בתפקיד שאינו מרכזי.
עוד בנושא:
גולדהאר הודיע כי קרויף יעזוב בתום העונה
אלונה ברקת: "למדנו הרבה מקרויף", ערן זהבי: "הפסד לכדורגל הישראלי"
כך נראה עידן ג'ורדי קרויף במכבי תל אביב
דיווח: לקרויף יש הצעות מאנגליה וגרמניה
כך או אחרת, במקביל למכבי תל אביב שתרגיש כעת חופשייה לחפש מנהל מקצועי ומאמן, כך גם קרויף ירגיש נוח לדון בהצעות שיגיעו אליו דרך נציגיו והסוכנים עימם הוא עובד. מיד אחרי הדברים שנשאו קרויף ומיטש גולדהאר במסיבת העיתונאים בקרית שלום, הם נכנסו למתחם חדרי ההלבשה של השחקנים. קרויף נכנס ראשון. גולדהאר עוד התעכב קצת עם העיתונאים וסיפר כי הוא בסך הכול מסופק מהעבודה של פטריק ואן ליוון במחלקת הנוער, אך הוסיף שהוא אינו מכיר אותו מספיק טוב.
לאחר כמה דקות עזב גולדהאר את קרית שלום וגורמים סביב המועדון אמרו מאוחר יותר: "התחושה היא שוויתרנו על העונה הזו כדי לנסות ולבנות משהו טוב יותר לעונה הבאה. אולי הזמן יעשה את שלו וזה שיש עכשיו זמן להכנה, יוביל לעונה טובה יותר בעונה הבאה".
במכבי תל אביב ישאפו כעת למינוי מנהל מקצועי כדי שהוא ימנה את המאמן ממש כפי שהיה הסדר אצל קרויף לפני שש שנים. קרלוס גרסיה שהגיע כעוזר, עשוי להישאר במועדון אלא אם קרויף ממש ירצה אותו לצידו בעתיד.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 235
21:30

ראדומיאק ראדום
(2.5+)

גורניק ז'אבז'ה
מתוך 16 משחקים של ראדומיאק ראדום העונה, נכבשו ב12 משחקים מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם מול קבוצה התקפית.
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
רגיל (7) 178
18:30

מכבי בני ריינה

עירוני טבריה
ריינה נועלת את הטבלה כשהיא עם נקודה אחת בלבד העונה. המארחת אולי תגיע נחושה יותר הפעם אבל עם הרבה יותר לחץ. נגד טבריה, ריינה יכולה לעצור את רצף ההפסדים שלה אבל לא בטוח שזה יספיק לניצחון. תיקו
פלייאוף עליון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 הפועל באר שבע36 24 8 4 27-70 80 2 מכבי תל אביב36 21 8 7 33-60 71 3 בית"ר ירושלים36 20 8 8 51-75 68 4 הפועל חיפה36 17 11 8 39-48 62 5 מכבי נתניה36 16 10 10 54-59 58 6 בני יהודה תל-אביב36 13 10 13 41-47 49


