ההודעה של ג'ורדי קרויף על כך שהוא עוזב את מכבי תל אביב בתום העונה הסעירה את הכדורגל הישראלי, אבל לא רק אותו. בתקשורת הספרדית הסיפור הזה קיבל כותרות כמעט בכל אתר נחשב ופרנססק אגייאר, אחד הכתבים הבכירים ב"אל מונדו דפורטיבו" הקטלאני, חשף את האופציות העומדות בפניו של המאמן ההולנדי.
זה לא סוד שברצלונה גיששה אצל המנג'ר ההולנדי וגם ריאל סוסיאדד, אך כעת מדווחים בעיתון שלג'ורדי יש הצעות מקבוצות בגרמניה, אנגליה, הולנד וספרד שמעוניינות בו בתפקיד של מנהל מקצועי ולא מאמן. 
עוד נטען כי הליגה הספרדית היא אופציה טובה עבור ג'ורדי כשגם ברצלונה עשויה להיות על הפרק וכעת ניתן לראות ג'וספ מריה ברתומאו הנשיא של הבלאוגראנה יציע לו תפקיד במערך המקצועי של המועדון. בספרד מאוד מחזיקים מג'ורדי קרויף וטוענים שהוא מוכן למשימה הזו.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



