חזרתו של עומר אצילי לסגל מכבי תל אביב שוב תידחה. ג'ורדי קרויף החליט לאחר לבטים לא להכליל את אצילי בסגל למשחק הערב (ראשון, 21:00, ספורט 5) מול הפועל חיפה, למרות שהקשר טוען בפני מקורביו שהוא מרגיש כשיר לחלוטין ומתאמן באופן מלא כבר למעלה משבועיים. קרויף מעדיף לאפשר לאצילי גם את השבועיים הקרובים לאימונים ואולי גם למשחק אימון כדי שהוא יחזור אחרי פגרת הנבחרת ופגרת ליל הסדר.
עוד בנושא
אחרי יותר משנה: גולדהאר הפתיע והגיע לאימון מכבי תל אביב
קרויף: "אי אפשר להתעלם מהעונה המצוינת של הפועל חיפה"
גם ללא אצילי וללא שרן ייני שפצוע מאז המשחק מול הפועל באר שבע, הסגל של מכבי תל אביב עמוס מאוד. הערב יחזור ליציע גידי קאניוק ששיחק כמחליף לראשונה במחזור הקודם מול קבוצתו לשעבר מכבי פתח תקוה. קאניוק אולי קיווה להמשיך בסגל ואולי לזכות בדקות משחק נוספות, אך כמות השחקנים הרבה תעלה אותו ליציע. שני שחקנים שנאבקים על מקום בסגל הם ארון שוינפלד וכריסטיאן באטוקיו שלא נכללו בשמונה עשר במשחק האחרון, אבל אחד מהם צפוי להתלבש הערב.
מי שיצפה הערב במשחק לראשונה העונה בישראל הוא הבעלים מיטש גולדהאר שנחת אתמול בבוקר וישהה בארץ בימים הקרובים. במכבי תל אביב אמרו על כך: "כולם רוצים להסב נחת למיטש. זה חשוב מאוד. הקבוצה חייבת לתת הערב הכל במגרש". על פי המסתמן לא צפויים שינויים בהרכב ביחס לזה שפתח מול מכבי פתח תקוה ביום שני שעבר. במכבי תל אביב גם בטוחים שבאצטדיון יהיו כ-12 אלף צופים אחרי שבמשחק האחרון היו רק 8,000.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
- פלייאוף עליון- קבוצה - משחקים - נצחונות - תיקו - הפסדים - שערים - נקודות - 1 הפועל באר שבע- 36 - 24 - 8 - 4 - 27-70 - 80 - 2 מכבי תל אביב- 36 - 21 - 8 - 7 - 33-60 - 71 - 3 בית"ר ירושלים- 36 - 20 - 8 - 8 - 51-75 - 68 - 4 הפועל חיפה- 36 - 17 - 11 - 8 - 39-48 - 62 - 5 מכבי נתניה- 36 - 16 - 10 - 10 - 54-59 - 58 - 6 בני יהודה תל-אביב- 36 - 13 - 10 - 13 - 41-47 - 49 



