מאמן הפועל חיפה, ניר קלינגר, ערך היום אסיפה ארוכה עם שחקניו בעקבות התבוסה הכואבת למכבי תל אביב. קלינגר ביקש לערוך את האסיפה כשהשחקנים יושבים על הדשא, ולא באופן מסודר. "לא עשיתם את הדברים נכון, אבל שום דבר לא קרה, יש לנו כל מה שמעניין עכשיו למחוק את מה שקרה במשחק הזה ולהגיע לדרבי עם אנרגיות חיובית", אמר להם קלינגר "אני גאה בכם על כל העונה. נכון, קיבלנו איזה אגרוף אבל יש לנו משחק חשוב עכשיו וצריך להתרכז רק בו. אני רוצה שהמשחק הזה ייראה כמעידה חד פעמית, לא ככדור שלג".
שחקנים אמרו אחרי האסיפה: "אם לא נדע למחוק את התבוסה הזאת, נראה אותו דבר גם מול מכבי חיפה. המשחק בגביע יותר חשוב מהליגה. צריך לנצח אותו, ואז לבוא עם ביטחון למשחק השני. למשחק הראשון תהיה השפעה גדולה על המשחק ביום שני".
רסמוס סויסטדט לא התאמן ונראה כי הוא לא ייקח חלק במשחק הקרוב. ההערכה היא שקלינגר יעלה עם חוליית הגנה זהה (התלבטות רק בין שיימן למגרלישווילי) כשגם ברסקי, ורמוט, בן בסט ותורג'מן אמורים לפתוח. שניים מבין ריסטו מיטרבסקי, ראדו גנסארי וגל אראל ישחקו גם הם בהרכב.
עוד בנושא
נציג נבחרת אוקראינה יצר קשר עם רוסלן ברסקי
מהסוף להצלחה: סיכום המחזור של חמי אוזן על החשיבות של אריק סאבו וג'ורדי קרויף
כל הז'יטונים על הברך של ויטור: משמעות התיקו של הפועל באר שבע עם בית"ר ירושלים
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.


