נשיא מכבי חיפה, יעקב שחר, נועד עם סוכן השחקנים פיני זהבי במסעדה באזור הרצליה וביקש ממנו לסייע בתכנית הרכש המועדון בחודש ינואר עליה אמון המנהל הטכני מו אלאך. ההולנדי עצמו לא נכח בפגישה, אך עודכן לגביה, ואחת המטרות שלה הייתה לנסות ולסייע למועדון במציאת מגן שמאלי זר. בפגישה נכחו גם מספר אנשי עסקים, חלקם מעולם הכדורגל. על פי התכנית של אלאך וגיא לוזון, ששלשום דיווחנו כי הוא נשאר במכבי חיפה, עומרי בן הרוש יתחרה על שתי עמדות, מגן ובלם, אולם ייתכן מאוד שיהפוך בקרוב לשחקן ספסל. שי בן דוד שהיה מגן מחליף העונה צפוי לעזוב.
עוד בנושא
רוקאביציה ישלח מכתב התנצלות להתאחדות ולא יועמד לדין
גיא לוזון קיבל גיבוי, אך יתפטר במקרה של מעידה נוספת
אלאך שוחח עם גיא לוזון, עתידו של המאמן לא עלה בשיחה
לוזון עצמו לא מתכוון להישאר בכל מחיר בקבוצה. בסביבתו טוענים כי הפסד ביתי להפועל אשקלון יגרום למאמן לשים את המפתחות ולהתפטר, אולם בטוחים כי הוא ינצח את המשחק ויתכונן למשחק הבית הבא מול בני יהודה, בתקווה להוציא את הקבוצה לדרך חדשה. במועדון הבהירו שוב כי עוזר המאמן ההולנדי רוב מאס מגיע על תקן עוזר מאמן שני וכהכנה לקראת מה שהולך להתבצע בעונה הבאה, אז יאמן בחיפה בכל מקרה מאמן זר. המשמעות היא שגם אם לוזון ישפר משמעותית את רמת הקבוצה החל מהמחזור הקרוב, הוא לא ימשיך בחיפה זמן רב. בינתיים, כוכב העבר של הקבוצה איגביני יעקובו החל לנסות ולאתר עבור המועדון כשרונות צעירים באקדמיה איתה הוא עובר באפריקה. על פי הסכם בעל פה בין הצדדים, שיתוף הפעולה בין הצדדים יימשך לטווח הארוך כשהניגרי יערוך סקאוטינג ביבשת השחורה וינחית מדי פעם שחקנים להתרשמות.
החלוץ ניקיטה רוקאביציה לא יועמד לדין על ידי ההתאחדות, מאחר והבוקר ישלח מכתב התנצלות אותו הכין עוד לפני ההודעה שלה. "ההודעה שלהם מביכה", אמר אחד השחקנים אתמול. "במקום לטפל בשופטים שלהם, שחורצים גורלן של קבוצות, הם מבקשים מהשחקן להתנצל. אולי משיח והקוון הם אלה שצריכים להתנצל?".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
