רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
כמה כלי תקשורת בבלגיה דיווחו הבוקר (חמישי) שרמי גרשון קרוב מאוד למכבי תל אביב ואמור לעבור בדיקות רפואיות בישראל ולעבור לסגנית האלופה. הדברים הללו מגיעים למרות שמכבי חיפה מנהלת מגעים עם סוכנו של הבלם, דודו דהאן.
דהאן כבר נפגש עם הנהלת גנט, שהודיעה שהיא רוצה חצי מיליון יורו על גרשון ובמכבי חיפה הבהירו כי נושא השכר לא יהווה מכשול. בסביבתו של גרשון סיפרו אתמול כי הוא מתלבט אם להגיע לישראל: "לגרשון טוב בבלגיה, הוא חושב פעמיים אם להודיע על עזיבה. לא קל לעזוב מקום כמו גנט, מקום שטיפח אותו ועזר לו להתקדם".
הבלם שיחגוג בשבת 29 נמצא בתקופת שיקום אחרי ניתוח. למרות שכבר זכה באליפות עם גנט ורשם 25 הופעות בנבחרת ישראל, גרשון למעשה מעולם לא שיחק בליגת העל הישראלית. הוא עבר לסטנדרד ליאז' לפני שמונה שנים היישר מהפועל ראשון לציון ושיחק גם בקורטרייק, סלטיק ובוורן. האחרונה מכרה אותו לגנט תמורת כ-400 אלף יורו ב-2014.
עוד בנושא:
אלירן עטר ירוויח 425 אלף יורו במכבי תל אביב
ג'ורדי קרויף: "אנחנו אוהבים את אבי ריקן, הוא בתכניות"
קיארטנסון אחרי השלושער: "יש עוד הרבה עבודה"