בווידאו: התגובות לאחר המשחק הראשון של בית"ר ירושלים מול ושאש
בית"ר ירושלים המריאה הערב (שלישי) לבודפשט, לקראת משחק הגומלין נגד ושאש ההונגרית במסגרת סיבוב המוקדמות הראשון של הליגה האירופית. כזכור, בית"ר ניצחה 3:4 במשחק הביתי במושבה, ובמועדון מתוחים לקראת הגומלין וחוששים מאוד מהדחה מוקדמת, שמשמעותה הפסד של לפחות שלושה מיליון שקלים.
עוד בנושא:
בית"ר ירושלים בודקת אפשרות להחתים את שלומי ארבייטמן
בעקבות המשחק הראשון, בית"ר ירושלים קיבלה החלטה לצרף בלם זר
ושאש זועמת על התקשורת ההונגרית: "גם פ.ס.ז' ספגה מברצלונה בכוונה?"
המאמן שרון מימר ערך כמה וכמה אסיפות טקטיות לאורך הימים האחרונים ואמר לשחקנים: "הדבר הכי חשוב הוא שתבינו שמה שהיה במשחק הראשון לא יכול לקרות. את המשחק הזה יכריעו ריכוז, אחריות ויכולת הקרבה. ראיתם שהם לא פראיירים והם חזקים בבית שלהם, נצטרך להביא אופי ולתת הכול כדי לעבור".
המאמן מתלבט אם לפתוח עם שניים או שלושה בלמים. אנטואן קונטה בכל מקרה יפתח כמגן ימני. אם בית"ר תשחק עם שני בלמים, דוד קלטינס עשוי לפתוח כקשר.
לאחר המשחק תחזור בית"ר לקדם את נושא החיזוק. המטרה של הקבוצה היא לנסות לצרף את אלון תורג'מן או שלומי ארבייטמן - אם יגיע בלם זר.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
