מעברו של טל בן חיים לספרטה פראג אשר הושלם הבוקר (שלישי) באופן רשמי, מניע כעת את מכבי תל אביב למציאת שחקן אגף חדש שימלא את השורות. לוואלה! ספורט נודע כי בימים האחרונים שב ועלה במכבי תל אביב שמו של מאור בוזגלו ושיחות גישוש ראשונות כבר נערכו בכיוון. בוזגלו, שכבר שיחק במכבי תל אביב ועזב בטונים צורמים אחרי בוררות, מאוד מעניין את הצהובים, וזאת על אף הפציעה שהוא עבר. על פי ההערכות הרפואיות, בוזגלו יוכל לחזור למגרשים בחודש נובמבר ובמכבי בוחנים כעת את הסיטואציה בטרם תתקבל החלטה אם ללכת לכיוונו.
במקביל, במכבי תל אביב בוחנים אם לפנות למכבי חיפה כדי לרכוש את אלירן עטר וכן בודקים אופציות לשחקנים זרים בתפקיד הכנף. יחד עם זאת, חשוב להדגיש כי בשלב זה יש לצהובים את עומר אצילי, שגיב יחזקאל, ברק יצחקי, אוסקר סקאריונה ודור מיכה הפצוע לעמדה שבן חיים הותיר, כך שאין לחץ גדול למציאת שחקן בכל מחיר.
עוד בנושא:
טל בן חיים הוצג רשמית כשחקן ספרטה פראג: "רגע מדהים עבורי"
טל בן חיים חתם רשמית לארבע שנים בספרטה פראג
מכבי תל אביב פתחה במגעים לצירוף גידי קאניוק ממכבי פתח תקוה
רגיל (2) 126
19:30

טורינו

קומו
שתי הקבוצות עם 11 תוצאות תיקו משותפות אחרי 11 מחזורים, קומו עשתה 6 כאלו, טורינו 5. שתיהן מגיעות בפורמה זהה למשחק הזה ובסך הכל מדובר בשתי קבוצות מאוד דומות. תיקו
יתרון (2) 300
22:00

מנצ'סטר יונייטד

אברטון
(1+)
יונייטד יצאה לפגרה בכושר טוב בסך הכל, עם חמישה משחקים ללא הפסד והתקפה שכובשת לא מעט. אברטון מתקשה מאוד בחוץ העונה, ובאולד טראפורד היא מתקשה באופן מסורתי. המארחת תנצח כאן ביותר משער אחד
בצרפת דווח הערב כי מכבי תל אביב התעניינה בשחקן לוריין הצרפתית ווסלי לאוטה. על פי הדיווח הצהובים הציעו לו חוזה מפתה מאוד, אבל בסביבתו העדיפו להישאר בצרפת והוא צפוי לחתום בקון עוד השבוע.
