וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מונטלה: "אינטר בזבזה זמן ב-25 הדקות האחרונות". ספאטה: "הצלחתי לגעת בכדור עם קצות האצבעות"

במילאן חגגו את ה-2:2 מול אינטר בדרבי, המאמן: "לא פשוט לחזור מפיגור של שני שערים בדרבי". כובש השער הדרמטי: "שמח שזה הספיק". איקרדי: "אנחנו חוזרים הביתה עם הזנב בין הרגליים. עלינו להשתפר ומהר"

שחקני מילאן חוגגים עם המאמן וינצ'נזו מונטלה. רויטרס
שבע רצון. מונטלה בסיום/רויטרס

עד לפני מספר השנים הדרבי של העיר מילאנו, בין אינטר למילאן, נחשב היה לאחד המשחקים הכי מסקרנים שיש לכדורגל האירופי להציע. אלא שבשנים האחרונות השתיים ירדו מגדולתן, והדרבי הפך לשולי ואהוב בעיקר על אוהדי הקבוצות.

אלא שהיום (שבת), על אף שהן לא נאבקות על תואר האליפות, סיפקו השתיים מפגש מסקרן למדי בסן סירו. עד לדקה ה-83 הוליכה אינטר 0:2, אלא שהיריבה העירונית לא ויתרה, צימקה בדקה ה-83 והשוותה ל-2:2 בצורה הכי דרמטית שיכולה להיות - אי שם בדקה ה-97, ועוד לאחר שימוש בטכנולוגיית עין הנץ, שאישרה שער של כריסטיאן ספאטה. בעקבות התוצאה, נותרו הרוסונרי במקום השישי עם 58 נקודות, זאת לעומת 56 של הנראזורי שנמצאים במקום השביעי.

עוד בנושא

מילאן השוותה בשנייה האחרונה ל-2:2 מול אינטר בדרבי

כריסטיאן ספאטה שחקן מילאן (בלבן) כובש בדקה ה-97 מול אינטר. GettyImages
בקצות האצבעות. ספאטה/GettyImages

"אינטר בזבזה זמן ב-25 הדקות האחרונות של המשחק", אמר וינצ'נזו מונטלה. "בעקבות זאת החליט השופט להוסיף תוספת על התוספת. לא היינו טובים במחצית הראשונה, אך בשנייה היכולת של השחקנים השתפרה. לחזור מפיגור של שני שערים ועוד בדרבי זה לא עניין של מה בכך".

"הצלחתי לגעת עם קצות האצבעות בכדור, ולמזלי זה הספיק", אמר ספאטה. "אני שמח שהבקעתי ושעזרתי לקבוצה שלי בדרבי".

"אנחנו חוזרים הביתה עם הזנב בין הרגליים", אמר מאורו איקרדי בסיום. "לספוג שער כזה ועוד בדקה כזאת. אנחנו מרגישים ממש רע. היו לנו לא מעט הזדמנויות להגדיל את התוצאה ולסגור את הסיפור, אך במקום זאת ספגנו שני שערים. זה משהו שעלינו לשפר, וכמה שיותר מהר".

sheen-shitof

עוד בוואלה

תרפיית מציאות מדומה: טיפול להתמודדות עם חרדה

בשיתוף zap doctors

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully