עד כדי כך היה להוט מיכאל אוחנה לעבור להפועל באר שבע, שהוא היה מוכן לוותר על הזכויות שהחזיק בכרטיס השחקן שלו. לקשר המוכשר היו 50 אחוז בכרטיס שלו והוא ויתר עליהם כדי שמ.ס. אשדוד והפועל באר שבע ישלימו את העסקה. כאשר אוחנה הגיע למ.ס. אשדוד לפני כחמש שנים, הוא היה שחקן חופשי ונקבע בין הצדדים שזכויות הכרטיס שלו יחולקו באופן שווה בינו לבין אשדוד.
הקיץ כאשר הגיעה ההצעה לרכוש אותו מגנט הבלגית, הוא גם היה מוכן לוותר על חלקו בכרטיס ובתנאי שאשדוד תמכור אותו. גם במקרה של ההצעה מבאר שבע, הסכים אוחנה לוותר על 50 אחוז מכרטיסו שהיו שווים לו הרבה כסף. "נושא הכרטיס אפילו לא עלה לרגע מבחינת אוחנה", אמרו בסביבתו של הקשר. "ברגע שהחלו המגעים בין אשדוד לבאר שבע, הוא לא הכניס את ה-50 אחוז שלו וויתר עליהם כדי שהוא יעשה את המעבר".
אגב, כפי שפורסם כאן אתמול מ.ס. אשדוד לא פנתה למכבי תל אביב ומכבי חיפה והציעה את אוחנה אלא הלכה עם האלופה מלכתחילה. במכבי תל אביב אמרו אתמול כי אוחנה הוא אכן שחקן מוכשר ואולי נחשב לאחד משחקני העתיד של הכדורגל הישראלי, אבל הם לא היו עושים את העסקה שעשתה באר שבע. "לשלם 1.1 מיליון יורו על 50 אחוז מהכרטיס, זה הרבה יותר ממה שהיינו מוכנים לתת בעסקה הזו אם זה היה מגיע אלינו", אמרו במכבי תל אביב. "אנחנו רכשנו 100 אחוז מכרטיסו של שגיב יחזקאל תמורת 725 אלף יורו. סכום יותר נמוך עבור כל הכרטיס".
עוד בנושא:
מיכאל כבר לא שלי: המעבר של אוחנה ממ.ס אשדוד להפועל באר שבע
מיכאל אוחנה: "זה חלום של כל ילד לשחק בהפועל באר שבע"
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(5+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
רגיל (6) 232
21:45

איסלנד

אוקראינה
איסלנד, המדורגת במקום השני עם שלוש נקודות מתוך שש אפשריות, תארח את אוקראינה, שנמצאת במקום השלישי עם נקודה אחת בלבד. עד כה איסלנד מציגה יכולת טובה יותר מיריבתה, ולכן ההערכה היא שהיא תנצח במשחק הביתי ותמשיך במאבק על הכרטיס למונדיאל.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן