בבית"ר ירושלים עושים מאמצים לצרף עד לתום מועד ההעברות ביום רביעי את ברק יצחקי או גילי ורמוט. לאחר שאתמול (ראשון) קיבל ורמוט את הבשורה ממכבי חיפה כי היא לא תשתתף בשכרו ומעוניינת שיישאר נראה כי הסיכויים של ברק יצחקי לחזור לבירה גבוהים יותר.
יחד עם זאת, גם בשיחות הבוקר עדיין נתגלו פערים כאשר במהלך כל היום צפויות שיחות וייתכן שגם תיערך פגישה בערך על מנת להכריע לכאן או לכאן. את המגעים מטעם הירושלמים מנהל משה דמאיו, כאשר על הפרק ישנה הצעה עבור יצחקי גם לעונה אחת ולגם לשתיים.
בכל מקרה, בבית"ר ירושלים אמרו כי לא יסטו מהסכומים שהציבו לעיסקה ואם עד מחר לא ייסגרו כל הפרטים עם אחד מהשניים, ורמוט או יצחקי, הקבוצה תוותר על האפשרות או שתצרף ברגע האחרון שחקן זר. גורם בקבוצה אמר על יצחקי ו-ורמוט: "כולם משחקים כאן פוקר, גם הקבוצות שלהם. בסוף מישהו ינצח, לכאן או לכאן".
היום חוזרת הקבוצה להתאמן לקראת המשחק מול מכבי תל אביב. אריק סאבו בשלב הזה חלוד מאוד ואינו צפוי להיות בסגל. בבירה אמרו על הקשר: "הוא עבר שנה קשה בפאוק ונצטרך הרבה סבלנות איתו. הוא בעל יכולות גבוהות אבל ייקח זמן להכניס אותו לעניינים".
עוד בנושא
גילי ורמוט תורגל לראשונה מזה זמן רב בהרכב מכבי חיפה
הפועל תל אביב: ויאם עמאשה קרוב להצטרף לעונה אחת
בני סכנין מתקשה לאזרח את הבלם היהודי ג'ייסון גורסקי
רגיל (6) 86
16:00

הפועל עכו

הפועל רעננה
הפועל עכו, שמדורגת במקום התשיעי עם 10 נקודות, תארח את הפועל רעננה, שנמצאת שלוש נקודות מתחתיה במקום ה־13. שתי הקבוצות מחפשות יציבות ונמצאות בכושר לא מזהיר בתקופה האחרונה. נראה כי מדובר במשחק שקול שעשוי להסתיים בחלוקת נקודות.
יתרון (6) 202
21:00

ליון-וילרבאן

וירטוס בולוניה
(2+)
וילרבאן חוזרת לביתה אחרי שהפסידה ביוון לפנאתינאיקוס, אבל הציגה שם יכולת טובה והייתה במשחק לכל אורכו. את בולוניה בבית היא יכולה וצריכה לנצח. המארחת תעמוד בליין