בעוד מספר ימים הפועל תל אביב תחל את אימוניה, אך האווירה בקרב השחקנים רחוקה מלהיות שקטה.
שלשום היה אמור להיכנס התשלום הראשון על המשכורות שעדיין לא שולמו, כפי שסוכם עם ארגון השחקנים, אך לטענתם של שחקנים בהפועל תל אביב רק חצי מהסכום הופקד בחשבון.
בנוסף, חלקם מתלוננים כי לא נכללו בונוסים על נקודות ואילו חלק אחר טוענים כי לחשבון הבנק שלהם נכנס פחות ממחצית שכר הבסיס. יתרה מכך, שחקנים בקבוצה הביעו תרעומת על כך שאפילו חלק מהחיילים קיבלו רק מחצית משכרם, ואמרו: "לא מכובד לתת לשחקן של 4,000 שקל רק 2,000 שקל".
עוד בנושא:
שחקנים בהפועל תל אביב: קיבלנו רק מחצית מהסכום שהובטח לנו
הפועל תל אביב טענה שהמשכורות שולמו. שחקן: הכסף לא הגיע
הפועל תל אביב מתקשה לאתר את שוינפלד, החתימה על החוזה מתעכבת
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
אלא שתלונות אלה שייכות לשחקנים שאמורים להישאר בהפועל תל אביב. אחרים, שלא אמורים להיות באדום בעונה הבאה, טוענים כי לא קיבלו כסף בכלל, במסגרת אותו הסכם הפעימות מול ארגון השחקנים. אחד מהם הוא סיראז' נאסר, שאמור להיפגש מחר עם הפועל תל אביב יחד עם סוכנו דודו דהאן. ייתכן כי בהפועל תל אביב ירצו להגיע להסדר עם השחקן בנוגע לחובות כלפיו. גם אלון תורג'מן, שחתם בבני יהודה, טוען ליחס דומה לזה שקיבל נאסר.
בגזרת הזרים, קלאודיו בובמה הבהיר כי אינו מקבל את שכרו ובקרוב יפעל באמצעים משפטיים כנגד המועדון. בנוסף, בובמה סיפר כי קיבל מכתב מהפועל תל אביב לפיו הוא לא מחויב להגיע לפתיחת האימונים והוא יכול להישאר עשרה ימים נוספים ברומניה, היות שהוא אינו בתכניות המקצועיות של הפועל לעונה הבאה וכי מנסים למצוא לו קבוצה חדשה.
בהפועל תל אביב הגיבו לידיעה: "לא נתייחס באופן פרטני לענייני שכר אישי של שחקנים. באופן כללי נאמר כי הפועל תל אביב מדברת עם כל השחקנים ונציגיהם באופן רציף וחיובי ותעמוד בכל התחייבויותיה. נוסיף כי עושה רושם ששיקול הדעת של הכותב ושל אתר וואלה! מושפע מההליכים המשפטיים שננקטו כנגד האתר על ידי הנהלת הקבוצה כבר לפני מספר חודשים, מה שגורם להופעתם של אייטמים מוטים שכל מטרתם הינה לפגוע בהפועל תל אביב".


