בתקשורת הגאורגית ממשיכים לעסוק בעתידו של שוטה ארבלדזה והיום (ראשון) מדווחים כי המאמן כבר סימן את עוזר המאמן שלו במכבי תל אביב לקראת העונה הבאה. השם הוא של גאורגי דבדריאני שעל פי הדיווח יגיע בצוותא עם אקס טרבזונספור כחלק מהצוות במקומם של פטר בוס והנדרי קרוזן.
עוד בנושא:
ערן זהבי מונה לקפטן נבחרת ישראל
במכבי תל אביב מתלבטים לגבי יואב זיו
דבדריאני בן ה-43 מחזיק ברקורד לא מרשים במיוחד על הקווים. הוא החל בקריירת האימון שלו בטיבילסי ב-2002 ואימן בה במשך שנתיים, ממנה פוטר ונותר מחוץ לעניינים עד 2011, אז מונה למאמן המילואים של דינמו טיבליסי למשך שנה. בסיומה תפס את המושכות לשלושה חודשים בקבוצה הבוגרת.
מאז הספיק דבדריאני לעבוד בנבחרות הצעירות של גאורגיה בשתי קדנציות (2013 עד גיל 17, 2014 עד גיל 19). בתווך הוא הספיק לאמן בדליה למשך חודשיים. בתור עוזר הוא עבד תחת ארבלדזה בטרבזונספור במשך ארבעה חודשים, אז סיים את עבודתו בצוותא עם המאמן הראשי.
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
ארבלדזה בן ה-43 אימן בשנים 2010-2012 את קייסריספור הטורקית ובשלוש השנים הבאות עמד על הקווים של קסימפאשה. בקיץ האחרון מונה למאמנה של טרבזונספור, אבל בנובמבר התפטר אחרי פתיחת עונה לא טובה. השם שלו עלה בהקשר של מכבי תל אביב מאז סיום דרכו של בוס, אבל לאחר מכן הוא המריא לאזרבייג'אן ונראה היה שהוא בדרך לנפטצ'י.
ארבלזדה - אחד מגדולי חלוצי גאורגיה בכל הזמנים - שיחק באייאקס בשנים 1997-2002 ולאחר מכן לבש את מדי אלקמאר בשנים 2005-2007. אחרי שפרש ולפני שהפך למאמן ראשי, הוא שימש כעוזרו של לואי ואן חאל באלקמאר. ארבלדזה דובר הולנדית ונמצא בקשר עם ג'ורדי קרויף שנים ארוכות.
מלבד השנים שלו בהולנד, ארבלזדה שיחק ארבע שנים בטרבזונספור, ארבע שנים בריינג'רס הסקוטית ותקופה קצרה בלבנטה. ב-12 מתוך 19 השנים בקריירה המקצוענית שלו, הוא כבש מספר דו ספרתי של שערים.