לא מעט אוהדי מכבי תל אביב לוחצים להחזיר את אלירן עטר לקבוצה. כבר זמן רב שאוהדי האלופה לא מעורבים בהחלטות שמתקבלות במועדון, דבר שבעבר נחשב למאוד אופייני לקרית שלום. מאז החלו להתפרסם הידיעות על כך שעטר אמור לחזור לישראל ולחתום בהפועל באר שבע, הפועל תל אביב, בית"ר ירושלים או מכבי חיפה, חזרו אוהדי מכבי תל אביב להפעיל לחצים גדולים על ראשי המועדון כדי להחזיר את החלוץ לשורות הקבוצה עימה זכה באליפות הראשונה בעידן ג'ורדי קרויף. מי שמקבל את מירב הפניות הוא קרויף עצמו שנתקל כמעט מדי יום באוהדים שפונים ומבקשים ממנו להחזיר את עטר לקבוצה. מיילים מצד אוהדים נשלחו גם לבעלים מיטש גולדהאר.
הבעיה: מכבי תל אביב לא צריכה חלוץ נוסף בינואר אלא רק בקיץ, וכפי שנכתב כאן מוקדם יותר, המטרה היא דווקא לצרף חלוץ מטרה כששמו של טוטו תמוז מוזכר במועדון.
ובכל זאת, הפניות והלחצים של האוהדים עשו משהו ומכבי תל אביב שלחה בימים האחרונים הודעה לריימס ובה תזכורת כי על פי ההסכם בין הצדדים, למכבי תל אביב יש זכות להשוות כל הצעה שיקבלו הצרפתים עבור עטר. במכבי, אם כך, ממתינים כעת לראות האם תגיע הצעה רשמית מישראל על עטר והאם תהיה למכבי סיבה להיכנס לתמונה כבר עתה במטרה למנוע את צירוף החלוץ לקבוצה אחרת ובוודאי כזו שנאבקת עם מכבי תל אביב על האליפות. במכבי היה מי שאמר היום כי אם עדן בן בסט היה נמכר בינואר, היה זה ודאי מאיץ את תהליך הקליטה של עטר בקרית שלום. בכל מקרה, מדובר בצעד ראשון שעושה מכבי אחרי שכבר היתה די מגובשת שהיא מחוץ לתמונת שחקנה לשעבר.
מכבי תל אביב בודקת את אפשרות צירופו של טוטו תמוז
נמשך המעקב של הפועל באר שבע אחרי אלירן עטר
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין