אחת הסיבות שבעטיין מכבי תל אביב לא ממהרת להחזיר את אלירן עטר זו ההכרה בכך שהקבוצה זקוקה דווקא לחלוץ מטרה. בסוף העונה יסיימו ראדה פריצה וברק בדש את חוזיהם ועדיין לא ברור אם ואת מי מהם, מכבי תרצה לעונה נוספת. בקבוצה מעדיפים "חלוץ 9" הרבה יותר מאסיבי וזו הסיבה שבימים האחרונים נבדקה במועדון האפשרות לצרף דווקא את טוטו תמוז.
ג'ורדי קרויף התעניין בעבר בחלוץ, אבל מכבי מעולם לא פתחה במו"מ רציני לצרפו. כעת אלופת השנתיים האחרונות בודקת את העלויות ובשלב הזה מדובר בעסקה לא זולה, אם כי עבור מיטש גולדהאר זה לא בשמיים. פטרולול הרומנית רוצה עבור תמוז 850 אלף יורו ושכרו של החלוץ הוא 300 אלף יורו נטו לעונה. על פי גורמים במכבי תל אביב, הם הבינו שתמוז יהיה מוכן לשקול חזרה לישראל ובתנאי שלא ייפגע בשכרו ואולי אף יקבל שדרוג. בשלב הזה מכבי תל אביב לא צריכה את תמוז ומדובר בעיקר על העונה הבאה, זאת בתנאי שעדן בן בסט לא יעזוב בחלון ההעברות הקרוב ואז כן יהיה מקום לחלוץ נוסף.
בן בסט רוצה לשחק ומרגיש שהוא ראוי ליותר דקות על סמך מה שנתן במשחקים וגם מה שהוא מציג באימונים, אבל כרגע הוא לא מתכנן מעבר, אלא אם תגיע הצעה מצרפת שתשמר את רמת השכר שלו. "למרות כל הפרסומים, עדן ימשיך לתת הכול באימונים כמקצוען ויחכה להזדמנות מחודשת כדי להוכיח למאמן שהוא ראוי להיות שחקן הרכב", אמרו בסביבתו של החלוץ.
בתוך כך, בעיתון "הסאן" מדווחים שסטוק סיטי מתעניינת בערן זהבי. הקשר המצוין של מכבי תל אביב הוזכר לאחרונה גם כמועמד לטוטנהאם ו-ווסט ברומיץ'.
הערב נקבע כי גמר גביע הטוטו מול מכבי חיפה יערך באיצטדיון נתניה ביום רביעי הבא, ב-19:30, וישודר בערוץ הספורט. אוהדי מכבי תל אביב ישבו ביציע המערבי ואוהדי מכבי חיפה במזרחי. כרטיסים במחיר אחיד של 50 שקל יימכרו בעמוד הפייסבוק של מנהלת הליגות, דרך אתר "לאן" ובקופות האיצטדיון ביום המשחק החל מהשעה 15:00.
עשרות אוהדים ושחקני מכבי תל אביב ברק יצחקי, טל בן חיים, דור מיכה ומנהל מחלקת הנוער ניר לוין הגיעו הערב לביתו של שחקן הקבוצה לשעבר מני לוי להדלקת נר שמיני.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין