"אם רשפורד רוצה להישאר בברצלונה, הוא לא יכול לעשות דברים כאלה"אלן שירר שלח מסר ישיר, לאחר שהכוכב איחר להתכנסות הקבוצה: "זה לא בסדר. במועדון מהטופ, תמיד יהיה מישהו שייקח את המקום שלך"
רשפורד שוב תחת מתקפה: זו הסיבה שלעולם לא יהיה מהטובים בעולםסקולס זעם אחרי שחלוץ ברצלונה איחר להתכנסות: "יש לו את הכישרון להיות אחד השחקנים הטובים בעולם. אבל לעולם לא תהיה לו המנטליות"
על אף היכולת המרשימה: ברצלונה עשויה לוותר על מרכוס רשפורדבעקבות המגבלות הכלכליות של לה ליגה, והעיכוב בשיפוץ הקאמפ נואו הפוגע בהכנסות של הקטלאנים, חלומו של מרכוס רשפורד להפוך לשחקן קבוע בברצלונה עשוי להתנפץ
"וואו, איזה לילה! השער השני של רשפורד היה סנסציוני"שחקני העבר הפליגו בשבחים לחלוץ ברצלונה, אבל הזהירו: "חייבת להיות המשכיות". האנגלי הודה לפליק: "הוא נותן לי את הביטחון"
ברצלונה תצליח לרשום גם את רשפורד למשחק הפתיחה נגד מאיורקה?בקטלוניה מדווים על מאמצים מוגברים של האלופה לאשר גם את החלוץ האנגלי בנוסף לשוער החדש ז'ואן גרסיה. מה מונע זאת ממנה כרגע?