וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוצים את רשפורד? המסר שמנצ'סטר יונייטד העבירה לברצלונה

השדים האדומים הבהירו כי לא ינהלו משא ומתן מחודש, וידרשו בעסקת המכירה את מלוא הסכום שסוכם בעסקת ההשאלה - 30-35 מיליון יורו

שערי השבוע של ספורט1/ספורט1

מנצ'סטר יונייטד לא מתכננת לנהל משא ומתן מחודש עם ברצלונה על התנאים למעבר הקבוע של מרכוס רשפורד, ומצפה שהקטלנים ישלמו בקיץ את הסכום שנקבע מראש במסגרת עסקת ההשאלה - כך לפי דיווח של ESPN. לפי אותו דיווח, בברצלונה קיימות מחשבות לנסות להוריד את המחיר, אבל ביונייטד מבהירים שאין כוונה להתגמש, ואם החלוץ ימשיך בספרד מעבר לקיץ - זה יהיה רק בתמורה לתשלום המלא שסוכם, המוערך בכ-30-35 מיליון יורו.

כזכור, רשפורד הצטרף לברצלונה בקיץ האחרון בהשאלה לעונה, כאשר ההסכם כולל אופציה להפוך את העסקה לקבועה בתום העונה. על פי מקורות שצוטטו בדיווח, החלוץ בן ה-28 מעוניין להישאר בברצלונה.

שחקן ברצלונה, מרכוס רשפורד/GettyImages, Image Photo Agency

האנגלי עבר מסלול לא פשוט בשנה האחרונה: הוא יצא מהתמונה באולד טראפורד תחת המאמן הקודם רובן אמורים, הושאל לאסטון וילה בינואר 2025, ורק לאחר מכן מצא את עצמו בקאמפ נואו. לפי ESPN, העמדה של יונייטד בנושא לא השתנתה גם אחרי עזיבתו של אמורים ומינויו של מייקל קאריק למאמן - ובמועדון לא קיבלו מסר מקאריק שהוא רוצה לבחון אפשרות להחזיר את רשפורד בסיום העונה.

בברצלונה האנגלי חזר לעצמו, עם 10 שערים בכל המסגרות. עם זאת, עדיין לא ברור האם בבארסה יסכימו לשלם את מלוא הסכום.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully