נשאר בליגה הרביעית באיטליה: גיא אסולין חתם באוניפומציהאחרי ששיחק בשנה שעברה בקרמה, הישראלי בן ה-30 מצטרף אל הקבוצה מהמקום ה-15. בארץ המגף הגדירו את המעבר כ"סנסציוני"
דיווח באיטליה: "גיא אסולין מועמד לגיביבורגו מהליגה הרביעית"על פי התקשורת בארץ המגף "בין הצדדים נרשמה התקדמות מעבר להצעה הראשונית שקיבל השחקן". קבוצתו האחרונה של אסולין הייתה קרמה, גם כן מהליגה הרביעית באיטליה
משחק קטרגל, עדיין בלי קבוצה: גיא אסולין בריאיון ל"גארדיאן" האנגליההשוואות למסי ("בכל מקום ציפו שאבקיע 50 שערים בעונה"), התקופה בברצלונה ("למדתי שם את כל מה שאני יודע") והעתיד: "חושב לאמן"
גיא אסולין: "גווארדיולה ביקש מהקפטן שלו לבחור את ההרכב"הקשר הישראלי נזכר בימיו כשחקן צעיר בברצלונה ב'. על התקופה הקצרה בקייראט ויאשי: "זה כמו לגור באחוזה ואז לעבור להיות הומלס"
"גיא אסולין סוף סוף מצא את מקומו בכדורגל. גם זו סוג של נחמה"רגע לפני שהוא פותח עונה שנייה בקרמה מהליגה הרביעית באיטליה, ב"גול" נזכרו בהשוואה למסי ובטעויות בדרך: "הוא נהנה מהאלמוניות"