בני יהודה סיכמה עם הקשר אלמוג בוזגלו לשלוש עונות והוא ימריא ביום ראשון הקרוב עם הקבוצה למחנה האימון בהולנד, כך נודע לוואלה ספורט. בוזגלו, 23, הוא אחיו הצעיר של מאור בוזגלו, ובעונה שעברה היה בין הבולטים בשחקני הפועל רמת גן, עם תשעה שערים ויכולת מצוינת. בכך הופך בוזגלו, לרכש הראשון של הזהובים לקראת העונה הקרובה, לאחר שהצליח להרשים את המאמן יוסי אבוקסיס במהלך הימים האחרונים. שחקן נוסף שהצטרף הוא הקשר הצעיר, רז מאיר, שהושאל לקבוצה ממכבי חיפה. מאיר חתם לשנתיים.
רגיל (7) 212
19:15

הפועל פתח תקווה

הפועל ירושלים
האורחת ללא נקודות אחרי שישה מחזורים ונועלת את הטבלה. ובכל זאת, הירושלמים יודעים שעוד משחק בלי נקודות רק ימשיך לסבך אותם בתחתית. הפועל פתח תקווה אמנם פייבוריטית, אבל האורחת יכולה לנצח כאן
יתרון (7) 236
19:30

הפועל קרית שמונה
(1+)

הפועל באר שבע
קרית שמונה פתחה את העונה הזו עם הרבה ציפיות אבל לא תרגמה אותם לנקודות ונראית פחות טוב מהציפיות לגביה. באר שבע בפתיחת עונה היסטורית ובלתי ניתנת לעצירה. האורחת תנצח כאן ביותר מגול
המאמן יוסי אבוקסיס מתכנן לצרף לקבוצה עוד שני זרים ושני ישראלים נוספים, על מנת לגבש סגל ראוי לקראת פתיחת משחקי העונה הקרובה בגביע הטוטו ובליגה. הקשר הקרואטי פיליפ יאזביץ' חתם בטרגו מורש הרומנית ולא ישחק במדים הזהובים.
אבוקסיס מעוניין לצרף מגן ימני נוסף לסגל, כאשר שמו של ליאור לוי שכבר סיכם, אך לא חתם בסופו של דבר, עדיין נמצא על הפרק. גם המגן אלעד גבאי שהוצע לקבוצה, עשוי להגיע, לאחר שקיבל את אישורה של מכבי חיפה לחפש לעצמו קבוצה חדשה לעונה הקרובה.