יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(17+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(3+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
יתרון (4) 322
20:55

הפועל ירושלים

אליצור נתניה
(15+)
הפועל ירושלים מגיעה אחרי שני הפסדים לא נעימים להרצליה ובאר שבע בחוץ. נתניה לא מספיק טובה, פשוט כך. אין לירושלים את הפריבילגיה לזלזל במשחק הזה במצבה הנוכחי, והיא תביס את האורחת החלשה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
עכשיו זה רשמי: מכבי פתח תקוה הודיעה הערב (שבת) כי הבלם הצרפתי קסאבייה תומא חתם לעונה אחת בקבוצה. הבלם בן ה-29, שעל מועמדותו פורסם בוואלה ספורט, מתנשא לגובה של 1.93 מטר והוא צפוי להגיע אחרי שסיים את חוזהו בקבוצה היוונית לבדיאקוס, שהסתבכה בגלל צרות כלכליות.
הצרפתי רשם בעונה החולפת 29 הופעות ושלושה שערים במדי קבוצתו. ביוון מספרים שמדובר בכדורגלן קר רוח, חזק וקבוצתי, ובעיקר כמקצוען על המגרש ומחוצה לו. תומא התחיל את הקריירה בגנגאן ובהמשך שיחק גם בטור מליגת המשנה בצרפת. משם עבר לאולימפיאקוס וולו היוונית ובשנים הבאות שיחק שתי קדנציות בלבדיאקוס ושנתיים נוספות בטור. בסך הכול הוא צבר 78 הופעות בליגה הראשונה ביוון ו-69 הופעות בליגה השנייה בצרפת.
במועדון הודו לסוכן השחקנים שחר גרינברג, על כך שהצליח להביא לידי מימוש העסקה. "גרינברג עזר הרבה כדי שהעסקה תצא לפועל", נכתב בהודעה הרשמית מטעם המועדון. כעת, כפי שכבר פורסם בוואלה ספורט, מכבי פתח תקוה נוטה לשחרר את הקשר תומאש יירסאק, שחתם לפני כחודש על חוזה לעונה אחת במועדון. מלבד יירסאק לפתח תקוה יש כבר שלושה זרים: תומא, הקשר ג'ון מונונגה והקשר מינדאוגאס פאנקה. במועדון בודקים אפשרות לצרף את יוסף אבו לאבן.
לידיעה הראשונית על מועמדותו של תומא


