עכשיו זה רשמי: החלוץ אנתוני וואקמה סיכם הערב (רביעי) לארבע שנים בהפועל באר שבע. שחקנה של הפועל רעננה בעונה החולפת, שעל מועמדותו פורסם בוואלה ספורט, יחבור לקבוצה של ברק בכר. מוקדם יותר, כזכור, פרסמנו כי עסקת העברתו של וואקמה בן ה-26 על סף סיכום, כשפרטים אחרונים נותרו בין באר שבע לאשר אלון. הערב נחתמה סופית ההעברה, באמצעות נציגו של השחקן אבי נימני.
הבוקר פרסמנו: עסקת וואקמה קרובה מתמיד לסיכום
לידיעה הראשונית על הכוונה להחתים את וואקמה
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
באר שבע הודיעה גם על הצטרפותו של הבלם מתן אוחיון, שעזב את הפועל תל אביב. אוחיון בן ה-29 יכול לשחק גם כמגן ימני, ונראה שבאר שבע מצאה פתרון הולם לעמדה הזאת. המשמעות של צירוף אוחיון היא שאביתר אילוז כנראה לא ימשיך בקבוצה, אם כי השחקן יזומן לפגישה עם ברק בכר. וואקמה ואוחיון מצטרפים לשיר צדק שהיה שחקן הרכש הראשון לעונת 2015/16.
וואקמה הוא הזר הרביעי של הפועל באר שבע, אחרי ג'ון אוגו, וויליאם סוארס ואובידיו הובאן. במועדון רוצים להחתים שוער ישראלי, כשעד כה פנו לדודו גורש ואופיר מרציאנו. האחרון נמצא בעדיפות ראשונה, אולם אשדוד דורשת לא מעט כסף עבורו. בנוסף, שמו של ברק לוי ממכבי תל אביב עלה כמועמד.