הפועל רעננה והפועל באר שבע קרובות לסיכום על עסקת אנתוני וואקמה. במועדון מעריכים כי השחקן, שעל המגעים עמו פורסם בוואלה ספורט, יחתום בתוך 48 שעות בקבוצה מבירת הנגב.
ביממה האחרונה חלה התקדמות משמעותית במגעים עם אשר אלון לגבי וואקמה. ההערכה היא שהחלוץ יחתום על חוזה לשלוש או ארבע שנים ובכך יחזק באופן משמעותי את החלק ההתקפי של הפועל באר שבע.
בהנחה שהעסקה אכן תסתיים, המאמן ברק בכר יוכל להחתים עוד זר אחד בבאר שבע. אתמול (שלישי), דיווחנו על הארכת ההסכם של ג'ון אוגו ועמו ימשיכו גם וויליאם סוארס ואובידיו הובאן. במועדון רוצים להחתים שוער ישראלי, כאשר עד כה פנו לדודו גורש ואופיר מרציאנו. בנוסף, שמו של ברק לוי ממכבי תל אביב עלה כמועמד.
בעניין עמדת המגנים, ליאור לוי מועמד, אם כי בכר עדיין לא קיבל החלטה לגבי אביתר אילוז, שייפגש עמו לאחר שיחזור מחופשה פרטית.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
רגיל (1) 336
23:00

ואסקו דה גמא

קורינתיאנס
ואשקו מארחת את הגומלין אחרי שהשיגה תוצאה טובה מבחינתה במשחק הראשון עם 0-0 שהעביר את ההכרעה לביתה. היא הייתה לא פחות טובה במשחק הראשון ובבית מול הקהל שלה היא תנצח
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.


