מכבי פתח תקוה השלימה היום (שלישי) את צירופו של תומאש יירסאק. הקשר הצ'כי, שעל מועמדותו פורסם בוואלה ספורט, סיים את חוזהו בבוטב פלובדיב הבולגרית וחתם על חוזה לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת בקבוצה של רן בן שמעון. יירסאק ביקר כזכור בסוף השבוע בישראל, התרשם ממתקן האימונים והאצטדיון וחזר לצ'כיה. כזכור, ביום רביעי האחרון פרסמנו כי יירסאק צפוי להגיע לקבוצה לאחר שבמועדון הגישו הצעה רשמית לשחקן והוא נוטה להיענות לה. יירסאק סיכם את כל תנאיו וטיוטת החוזה כבר נחתמה עמו.
לידיעה הראשונית על מועמדותו של תומאש יירסאק למכבי פתח תקוה
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון
יתרון (5) 236
22:00

מכבי תל אביב
(1+)

ליון
ליון כבר חזרה מהפגרה בעוד מכבי תל אביב לא שיחקה כבר שלושה שבועות, ויצאה לפגרה במומנטום רע מאוד. למרות שליון לא בשיאה כרגע, היא עדיין פייבוריטית ברורה מול מכבי תל אביב שיש לה הרבה בעיות בחלק ההגנתי. ליון תנצל זאת לטובתה ותנצח כאן ביותר מגול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
יירסאק נחשב לשחקן מוביל בקבוצה הנוכחית שלו, אליה הגיע בקיץ 2012 מוויסלה קרקוב, במדיה שיחק החל מעונת 2007/8. העונה הוא שיחק 26 פעמים בהרכב והבקיע חמישה שערים. בעקבות המלצות שקיבלו, בן שמעון ועומר גולן המריאו בחשאי לבולגריה כדי לעקוב אחריו.
הצ'כי הוא הרכש הראשון של הקבוצה לקראת העונה הבאה, כשרן בן שמעון מחפש חיזוק נוסף למרכז השדה. במועדון כבר פנו לשלומי חנוכה מהפועל עפולה ושוקלים את אופציית משה אוחיון. גם אדריאן רוצ'ט נמצא בתמונה לאחר שבן שמעון כבר שוחח עמו על האפשרות שיחזור לשחק תחתיו.
