אוסמה חלאיילה חתם בהפועל עכו: "בחר בנו על פני הצעות רבות"החלוץ, שבעבר נרכש על ידי מכבי תל אביב ובעונה האחרונה שיחק בצ'רקאסי, חוזר וישחק בלאומית. לשלוש שנים חתם גם מלך שערי קבוצת הנוער של מכבי חיפה, יהלי מלכה
לואי טהא חתם בהפועל עכו לעונה נוספתהבלם בן ה-35 ימשיך לעונה שלישית במועדון: "יחד עם הצוות והאוהדים, אני מקווה להביא הצלחות רבות בעונה הקרובה"
מרבי ברגבדזה חתם בהפועל עכוהמגן השמאלי ששיחק בעונה החולפת במ.ס. דימונה ובעבר בהפועל כפר שלם, מצטרף לקבוצה מהצפון: "מודה על האמון". המנכ"ל: "שחקן איכותי"
ממשיך בלאומית: מופלח שלאעטה סיכם על הארכת חוזה בעכוהמגן השמאלי סיכם לעונה נוספת באמצעות סוכנו דודו דהאן: "מודה על אהמון בי ומחכה להביא את המטרות על הדשא". הבעלים צחי נקש: "נגיע למטרה"
חוזר לליגה הלאומית: תומר ליטבינוב חתם בהפועל עכואחרי עונה כשוער משנה במכבי פתח תקוה, ליטבינוב בן ה-27 שב לליגת המשנה: "מועדון שעברו בו שחקנים גדולים בכדורגל הישראלי"