עם שינויים כפויים בהגנה: מכבי נתניה יוצאת למבחן בטדיג'טיי ומזרחי צפויים לתפוס את מקומם של קלר ובן שבת הפצועים מול הפועך ירושלים (ש', 19:30, ספורט4). אבוקסיס דורש המשכיות
מי בא ומי עזב? כל השינויים בחלון ההעברות של ליגת העלחלון הקיץ נסגר: הזרים החדשים שהגיעו לאחר הגדלת המכסה, הכוכבים שנפרדו ומי החתימה הכי הרבה שחקנים?
אבוקסיס שינה מערך ב-2:5 הגדול של נתניה: "אני לא מקובע"מכבי נתניה התאוששה בדרך לניצחון חשוב על טבריה, המאמן מרוצה מהשינויים הטקטיים אבל בעיקר מהגישה של השחקנים: "הראו אופי, חזרו מפיגור, הרימו אחד את השני"
חגיגה מאוחרת: מכבי נתניה ניצחה את עירוני טבריה 2:5נקודות ראשונות העונה ליהלומים, שכבשו שלושה שערים החל מהדקה ה-87. צמד להאריס, טבריה עם 16 ספיגות בשלושת המשחקים האחרונים
דימונדה חתם רשמית בנתניה, אבוקסיס מחפש "ביטחון" אצל השחקנים שלוהקשר ההתקפי החדש סגר לשלוש שנים. מאמן מכבי נתניה לקראת טבריה (שבת, 20:00): "מאמין ששלושת הזרים שהגיעו יעזרו לנו"