"ישראל מספקת הכל לפלסטינים - ומקבלת בתמורה פיגועי טרור"אקס מכבי חיפה, קמיל ואצק, התראיין בצ'כיה לגבי התקופה בארץ והציג צד פרו-ישראלי מובהק: "קל להאשים את ישראל, בעולם שכחו שיש חטופים"
ליאור רפאלוב יחל קורס מנהלים טכניים בבלגיהראש מחלקת הסקאוט של המועדון יצטרף בספטמבר לקורס היוקרתי של ההתאחדות הבלגית ואוניברסיטת אנטוורפן, יחד עם שורה של כדורגלנים מוכרים שפרשו לאחרונה
הסרבים גאים בעסקה היקרה בתולדותיהם: "סטיוארט דוגמא לכולם"אחרי שמכרה את הג'מייקני למכבי חיפה ב-1.5 מיליון יורו, רדניצ'קי מאמינה שזו רק ההתחלה. המאמן: "מי שיעבוד כמוהו, יהיה הבא בתור"
איש הצללים של מכבי חיפה בארגנטינה: "אני מוגדר כעובד מרחוק"מאמן הכושר פרנקו ביאנצ'י מציג את עצמו כעוזרו של דייגו פלורס, אף שהוא לא נושא בתפקיד רשמי במועדון. בחיפה הבהירו: "הוא לא מועמד, ולא אמור להצטרף. מייעץ למאמן ברמה האישית"
אבו פאני יחזור? התסריט שבו מכבי חיפה תפנה לפרנצווארושהירוקים גיששו בנוגע לאפשרות לקאמבק והבינו שהוא יוכל להיות רלוונטי רק אם ההונגרים יודחו מליגת האלופות. צוות האימון עבר בבקרה