טבריה מתאוששת, ירושלים מתרסקת: בילנקי הכריע בגריןהחלוץ כבש בדקה ה-55 וטבריה גברה על נועלת הטבלה 0:1. החבורה של חודדה בחצי העליון של הטבלה, ירושלים עדיין בלי נקודות
ללא דוד קלטינס: עירוני טבריה רוצה "לייצר המשכיות"הבלם-קשר חולה ולא ישחק הערב מול הפועל ירושלים (19:15): "יש הרבה שינויים בהגנה, כל אחד יצטרך לבוא ולתת 100% מעצמו"
טבריה חוששת: "אסור לנו להוציא את הפועל ירושלים מהמשבר"הצפוניים נערכים למפגש עם נועלת הטבלה בליגת העל: "הם תמיד טובים כשהם באים אלינו", אמרו במועדון. האורחת בסגל חסר (שבת, 19:15)
בטבריה מרוצים: "היינו הקבוצה שאנחנו צריכים להיות"הניצחון בפתח תקוה הוריד הרבה לחץ: "חששנו שאם נספוג, שוב נאבד את הביטחון". קלטינס עשוי לחזור רק אחרי פגרת הנבחרות
טבריה מרוצה: "חווינו טלטלה, היה חשוב לעצור את זה"הטבריאנים עצרו רצף של שלושה הפסדים עם 0:2 על הפועל פתח תקוה: "היה חשוב לשנות את הגישה". עומר פרץ: "בכדורגל הכל יכול לקרות"