וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טראמפ כינה אותו "חרפה מוחלטת", לברון השיב בעקיצה

כוכב פילדלפיה, שנשיא ארה"ב האשים אותו ברשת בחוסר כבוד להמנון האמריקאי, לא נשאר חייב: "כנראה שלא היו מספיק חדשות"

דאבל דריבל עונה ראשונה פרק 74/מערכת וואלה

לברון ג'יימס הגיב הלילה (בין חמישי לשישי) למתקפה החריפה של דונלד טראמפ נגדו. נשיא ארצות הברית האשים את כוכב פילדלפיה בחוסר כבוד למדינה בעקבות התנהגותו בזמן נגינת ההמנון האמריקאי, אבל הכדורסלן בן ה-41 הסתפק בתגובה קצרה.

כשנשאל על דבריו של הנשיא, השיב: 'כנראה שלא היו מספיק חדשות היום, אתם יודעים. יום חלש במשרד".

לברון ג'יימס בבכורה הביתית בפילדלפיה/GettyImages

רק אתמול טראמפ תקף את ג'יימס ברשת החברתית שלו, Truth Social, בעקבות סרטון ממשחק פתיחת העונה של פילדלפיה מול ניו יורק ניקס במדיסון סקוור גארדן. בסרטון נראה לברון מדמה חבטת גולף וזריקה לסל בזמן ההמנון, בעוד מרבית חבריו לקבוצה עומדים במקומם.

הנשיא כתב: "בזמן ההאזנה להמנון הלאומי שלנו, לברון ג'יימס מפגין חוסר כבוד כלפי המדינה שלנו! אמרתי כבר מההתחלה שהוא לא שווה כלום, חרפה מוחלטת. לברון ג'יימס צריך להתנצל בפני כל אותם לוחמים וגיבורים אמריקאים גדולים שמתו למען הדגל האמריקאי ולמען כל מה שהמדינה שלנו מייצגת!"

עוד בוואלה

פילדלפיה מחקה 29 הפרש, שיי נעצר אחרי 140 משחקים

לכתבה המלאה

"יום חלש במשרד"/GettyImages

גם מאמן פילדלפיה, ניק נרס, התייחס לדברים לפני משחק הבית מול קליבלנד: "אני חושב שזה מצטרף לכל שאר הרעשים מבחוץ שכבר התמודדנו איתם. אני ממשיך לומר את אותו הדבר: כל מה שמעניין אותי הוא להגיע עם השחקנים לאימון, לחדר הווידאו ולמגרש. הריכוז והגישה שהם מפגינים היו יוצאים מן הכלל".

היחסים בין טראמפ לג'יימס מתוחים כבר שנים, והשניים החליפו לא פעם עקיצות פומביות. ב-2017 כינה לברון את טראמפ "אפס" ברשתות החברתיות, ואף עלה למשחק במדי קליבלנד עם נעליים שעליהן הופיעה המילה "שוויון". בהמשך אמר על הנשיא: "זו מדינה יפהפייה, ולעולם לא ניתן לאדם אחד לקבוע כמה היא יפה וכמה היא חזקה".ב

גם ב-2018 התעקש ג'יימס שלא לשתוק בנושאים חברתיים, אחרי שמגישת פוקס ניוז לורה אינגרהאם ביקרה את התבטאויותיו וקראה לו להתמקד בכדורסל. "אנחנו בהחלט לא נשתוק ורק נכדרר", השיב אז הכוכב, והסביר שהוא רואה בעצמו דמות בעלת השפעה על צעירים רבים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully