רן בן שמעון ערך אמש אסיפה ראשונה עם שחקני נבחרת ישראל מאז ההפסד לאירלנד שלשום בלילה. המאמן הלאומי הגיע לאסיפה עם קטעי וידאו ערוכים, שנועדו להמחיש לשחקנים את הנקודות שעליהן ביקש לשים דגש.
עוד בנושא
אוי לבושה: נבחרת ישראל הושפלה 3:0 מול אירלנד
מנור סולומון: "אם אגיד מה אני חושב על האירים, ירחיקו אותי"
דניאל פרץ: "פגע בנו שרצינו יותר מדי. המחאות? אנשים בורים"
"ישראל לא היוותה איום": אירלנד חגגה, וכבר מתרכזת בהשלכות
רן בן שמעון: "הרגשתי בושה, מתנצל בפני כל האנשים בבית"
נישק את הסרט השחור: כך חגג ג'ק מוילן את השער מול ישראל
ביזו את ההמנון: שורת הפרובוקציות של אירלנד מול ישראל
בן שמעון התמקד בשלושה נושאים מרכזיים. הראשון היה הקלות שבה הפסידו שחקני הנבחרת במאבקים האישיים מול שחקני אירלנד. המאמן הציג קטעי וידאו שבהם ניתן היה לראות את אותם מאבקים ואת הפערים שעליהם דיבר.
הנושא השני היה ריבוי איבודי הכדור והמסירות ללא כתובת. גם כאן הראה בן שמעון קטעים ערוכים, שבהם המחיש לשחקנים את הטעויות שחזרו על עצמן במהלך המשחק.
הנושא השלישי, שעליו שם בן שמעון דגש רב, היה התגובה של השחקנים אחרי ספיגת שערים. המאמן דיבר על שפת הגוף, על האופן שבו נראו השחקנים אחרי שנקלעו לפיגור ועל התחושה שעלתה שהם לא מאמינים שיוכלו לחזור למשחק. מבחינתו, השיא הגיע אחרי השער השלישי שספגה הנבחרת.
בן שמעון אמר לשחקנים: "אנחנו יכולים לתקן. זה תלוי בנו. בואו נהפוך את הקערה ונעשה את הדברים אחרת, כי אנחנו מסוגלים לכך".
האסיפה התקיימה אמש, אחרי שגם יו"ר ההתאחדות לכדורגל, שינו זוארץ, שוחח בעצמו עם השחקנים.
