ברוקלין נטס מתקרבת לפתיחת מחנה האימונים, ואחרי שב"ניו יורק פוסט" סימנו את הנקודות שבהן דני וולף יצטרך להשתפר בעונתו השנייה ב-NBA, הפורוורד הישראלי התייחס היום (שני) בעצמו לקיץ שעבר עליו, לעונת הרוקי שלא עמדה בציפיותיו ולשינוי שהוא כבר מרגיש לקראת 2026/27.
"היה קיץ נהדר, חמישה חודשים לדעתי שבהם עבדתי הרבה על הקרסול שלי", סיפר וולף. "ניצלנו את הזמן, ואנחנו קבוצה צעירה אז היינו הרבה בחדר הכושר. זה היה קיץ טוב".
על עונתו הראשונה ב-NBA אמר: "אני חושב שעדיין לא ראיתם הכול מאיתנו, מכל החבר'ה הצעירים בקבוצה. העונה הראשונה שלי ידעה עליות וירידות. היו גם דברים חיוביים, אבל היו המון דברים ללמוד מהם. אני יודע עכשיו טוב יותר על מה אני צריך לעבוד. זו הייתה עונה בסדר מבחינתי, אבל כזו שלא עמדה בציפיות שלי".
צפו בריאיון עם דני וולף
Danny Wolf joins @ChrisShearnYES & @TheFrankIsola to discuss his relationship with Michael Porter Jr. and his early impressions of Julius Randle. pic.twitter.com/9G7gQ7E4wg
— YES Network (@YESNetwork) September 28, 2026
וולף סיפר כי הוא כבר מרגיש את היתרון שמביאה איתה שנה אחת של ניסיון: "אחרי שנה אתה כבר מכיר את התרגילים, יודע איפה אתה צריך להיות ומכיר טוב יותר את המערכת. כשאני מסתכל על הכדורסל שלי לעומת העונה שעברה, אני רואה הבדל משמעותי".
על התמיכה מהקהל הביתי אמר וולף: "אני מקווה להביא לקבוצה הרבה יותר ניצחונות העונה ולהוציא יותר מהאנרגיה שיש במשחקי הבית שלנו. זה נהדר לשמוע את הקהל מיילל אחרי סלים שלי".
על ג'וליוס רנדל אמר: "אפילו רק מהשבועות האחרונים, כשאתה משחק מולו בכל יום באימונים, אתה רואה מה הופך אותו לשחקן כל כך טוב. בכל פעם שאתה מקבל הזדמנות ללמוד, להתמודד ולהשתפר לצד שחקן ברמה שלו, זו הזדמנות. הוא היה נהדר, הוא מנהיג עבור החבר'ה הצעירים ואנחנו שמחים שהוא איתנו".
הוא גם סיפר על הקשר שנבנה בין השחקנים הצעירים לבין מייקל פורטר ג'וניור, שאירח אותם לסוף שבוע משותף: "היה חשוב פשוט להיות ביחד. מייק לקח על עצמו תפקיד מנהיגותי והבין עד כמה מערכות היחסים יכולות להשפיע גם על המגרש".
